Sport

Decizie surprinzătoare luată de Marius Șumudică: ”Mă retrag!”

După ce s-a despărțit de Al Raed la finalul sezonului trecut, Marius Șumudică a ales să fie pentru o perioadă analist TV. Însă, după doar câteva luni el a decis să renunțe.
16.08.2023 | 13:20
Decizie surprinzatoare luata de Marius Sumudica Ma retrag
După ce s-a despărțit de Al Raed la finalul sezonului trecut, Marius Șumudică a ales să fie pentru o perioadă analist TV. Însă, după doar câteva luni el a decis să renunțe. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Liber de contract, tehnicianul a fost cerut la echipă de fanii Rapidului după plecarea lui Adi Mutu, însă conducerea l-a ales pe Cristiano Bergodi. FANATIK a aflat că ”Șumi” a fost în cărți și la Universitatea Cluj, însă s-a hotărât continuarea colaborării cu Toni Petrea.

Marius Șumudică a decis să renunțe la calitatea de analist TV

Până la momentul când va reveni în iarbă, Marius Șumudică a mers ca analist TV la Digi Sport. Doar că antrenorul a decis să pună capăt acestei cariere după doar câteva luni, considerând că mai mult își face dușmani din acea poziție.

ADVERTISEMENT

”Am decis să mă retrag din postura de analist tv! Rămân doar antrenorul Marius Șumudică! Aș vrea să anunț oficial că am luat astăzi decizia de a mă retrage din postura de analist tv! Pe scurt, profitând de această perioadă de pauză din punct de vedere profesional, am acceptat propunerea Digi Sport de a colabora cu ei din postura de analist tv.

Mi s-a părut și mi se pare în continuare o experiență extrem de plăcută, mai ales că am fost coleg de platou cu oameni de mare calitate, atât din punct de vedere profesional, cât și uman. Am petrecut momente frumoase în studio și țin în mod special să mulțumesc postului Digi Sport pentru șansa acordată!

ADVERTISEMENT

Sunt un tip deschis și acest lucru îmi aduce de multe ori deservicii! Motivele pentru care am luat acestă hotărâre țin doar de caracterul și felul meu de a fi. Sunt un tip deschis, căruia îi place să spună mereu tot ceea ce vede, ce simte și ce gândește într-un anumit moment.

Iar din postura de analist tv, simt că această trăsătură a mea îmi aduce numai deservicii. Poate chiar risc să-mi fac numai dușmani în această lume a fotbalului și acesta este ultimul lucru pe care și-l poate dori un antrenor profesionist. Am decis că este mai bine să rămân doar antrenorul Marius Șumudică”, a fost anunțul tehnicianului, comform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Șumudică, deranjat de suporterii Rapidului

Deși un idol printre fanii Rapidului, liderul galeriei din Giulești, Liviu Ungureanu, a anunțat la FANATIK SUPERLIGA, după eșecul din partida cu Petrolul, că suporterii nu-l vor pe Marius Șumudică în locul lui Cristiano Bergodi, motivând faptul că nu vor ca acesta să se compromită.

Deranjat peste măsură de afirmațiile făcute de cel supranumit ”Bocciu”, Șumudică a explodat și a anunțat că nu se mai pune problema să ajungă la Rapid în acest sezon, indiferent de situația care ar apărea.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA, tehnicianul care a câștigat titlul cu Astra Giurgiu a exclus varianta de a antrena în țară în următoarea perioadă și a dezvăluit că așteaptă oferte din străinătate.

ADVERTISEMENT