Sport

Decizie surpriză la FC Botoşani! “Ameninţat” de Marius Croitoru, Flavius Stoican a semnat

Flavius Stoican şi-a prelungit contractul cu FC Botoşani până în 2025. După despărţirea de FC Argeş, numirea lui Marius Croitoru era vehiculată din vară.
30.03.2023 | 17:37
Decizie surpriza la FC Botosani Amenintat de Marius Croitoru Flavius Stoican a semnat
Decizie surpriză la FC Botoşani! "Ameninţat" de Marius Croitoru, Flavius Stoican a semnat. Sursa: Facebook FC Botoşani
ADVERTISEMENT

FC Botoşani este pe locul 10 în SuperLiga şi după victoria din prima etapă a play-out-ului cu Chinidia Târgovişte, scor 1-0, elevii lui Flavius Stoican s-au distanţat la trei puncte de locurile de baraj.

Decizie surpriză la FC Botoşani! Stoican şi-a prelungit contractul până în 2025

Clubul a anunţat prelungirea contractului lui Flavius Stoican până în 2025, în condiţiile în care din vară era vehiculată revenirea lui Marius Croitoru după experienţele la FC U Craiova şi FC Argeş:

ADVERTISEMENT

“Investim capital de încredere în domnul Flavius Stoican. Având în vedere munca pe care a depus-o la clubul nostru până în prezent dar şi rezultatele pe care le-a obţinut echipa noastră cu domnul Flavius Stoican pe bancă, Consiliul Director a decis prelungirea contractului până în 2025.

Este un mesaj ferm din partea conducerii, a acţionariatului, un vot de încredere pe care i-l acordăm domnului Flavius Stoican pentru că ne dorim ca împreună să realizăm performanţă la FC Botoşani”, se arată în comunicatul moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a antrenat la FC U Craiova pentru 13 meciuri, în intervalul iunie-octombrie. A preluat apoi FC Argeş, unde a câştigat un singur meci din 10, fiind înlocuit de Bogdan Argeş Vintilă la începutul lunii martie.

Iftime: ”Dacă vreți să aflați unde este Marius Croitoru, verificați unde este Ramona Croitoru”

Patronul Botoşaniului, Valeriu Iftime a vorbit despre posibila revenire a lui Marius Croitoru la echipă. Finanţatorul a declarat că asta se va întâmpla doar dacă Flavius Stoican nu va mai putea ţine echipa:

ADVERTISEMENT

”Dacă vreți să aflați unde este Marius Croitoru, verificați unde este Ramona Croitoru. Mi-a zis cineva că Ramona a fost la Botoșani, pentru că are un copil la școală la Botoșani. Legat de relația mea cu Marius, e una amicală, prietenească. A lucrat la Botoșani. În momentul ăsta, nu se pune problema ca el să vină la Botoșani.

Am un antrenor de care îmi place, Flavius Stoican. Dacă am mare problemă cu echipa și Flavius îmi spune că nu mai poate să o țină, atunci poate voi discuta cu Marius, dar, în momentul ăsta, avem un play-out de jucat”, a spus Iftime în luna martie.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a semnat cu FC Botoşani în luna decembrie a anului trecut. În acest sezon, tehnicianul moldovenilor a antrenat şi la CS Mioveni între 24 august şi 1 octombrie 2022.

ADVERTISEMENT