Sport

Declarația care aruncă în aer vestiarul lui PSG: „Messi este cel mai bun din lume, peste Mbappe și Neymar”

PSG a adunat o constelație de vedete în vestiarul de pe Parc des Princes, dar tot n-a reușit să câștige Liga Campionilor. Tripleta Messi - Neymar - Mbappe ar putea fi „separată” de o declarație incendiară.
03.08.2022 | 16:59
Declaratia care arunca in aer vestiarul lui PSG Messi este cel mai bun din lume peste Mbappe si Neymar
Declarația care aruncă în aer vestiarul lui PSG: „Messi este cel mai bun din lume, peste Mbappe și Neymar”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

PSG a intrat oficial în era Christophe Galtier și a început excelent sezonul 2022-2023. Campioana Franței a cucerit Supercupa, după ce a învins-o fără drept de apel pe Nantes, scor 4-0. Liniștea de pe Parc des Princes ar putea fi zguduită de o declarație făcută recent de fostul antrenor Mauricio Pochettino.

Mauricio Pochettino rupe tăcerea după ce a fost dat afară de PSG. Argentinianul crede că Messi le este superior lui Neymar și Mbappe

Mauricio Pochettino (50 de ani) a rezistat doar un an și jumătate pe banca lui PSG. Argentinianul a fost dat afară după ce a pierdut un titlu în fața lui Lille și a ratat obiectivul principal, trofeul UEFA Champions League. Înlocuit în această vară cu Christophe Galtier, tehnicianul sud-american a făcut câteva afirmații care ar putea „rupe” tripleta Messi – Neymar – Mbappe.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat presei sud-americane, Mauricio Pochettino a abordat mai multe subiecte legate de perioada pe care a petrecut-o în capitala Franței. Una dintre cele mai fierbinți teme a fost cea legată de trio-ul format din Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar.

Deși multă lume îl vede pe Mbappe un viitor Balon de Aur, antrenorul în vârstă de 50 de ani nu crede că tânărul superstar francez se poate compara, deocamdată, cu cel care a câștigat de șapte ori titlul de cel mai bun fotbalist al planetei.

ADVERTISEMENT

„Messi este cel mai bun fotbalist din lume. Nu există niciun dubiu. Mai târziu, probabil că va fi încoronat și Mbappe cu această titulatură. Înaintea lui este însă și Neymar, care, din punctul meu de vedere, este unul dintre cei mai buni jucători ai lumii în acest moment”, a declarat Mauricio Pochettino, pentru Infobae, citat de AS.

Messi, ridicat în slăvi și de prietenul Neymar

În Supercupa Franței, cu Nantes, Neymar a marcat o „dublă”, în timp restul reușitelor le-au aparținut lui Leo Messi și Sergio Ramos. La finalul partidei, brazilianul a ținut să îl elogieze pe playmaker-ul argentinian.

ADVERTISEMENT

„Se vorbeşte prea mult! Ei nu știu ce se întâmplă la echipă, ce se întâmplă în fiecare zi. Leul este tot leu, nu s-a schimbat niciodată! Este un jucător care face diferența”, a declarat Neymar.

Messi, care mai are contract cu PSG până în vara lui 2023, este dorit cu insistență la Barcelona. Președintele Laporta ar face orice să-l readucă pe argentinian înapoi pe Camp Nou. Până atunci, septuplul câștigător al Balonului de Aur începe să se simtă tot mai bine la Paris.

ADVERTISEMENT

Cotat de transfermarkt.com la 50 de milioane de euro, Lionel Messi a jucat 34 de meciuri în tricoul lui PSG, formație pentru care a marcat 11 goluri și a oferit 14 assist-uri.


  • (P) Cota NETBET pentru Clermont – PSG: 9,25 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT