Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Declarația venită de la Cluj care-l pune pe gânduri pe Gigi Becali: ”Hagi merită să ia titlul pentru cum a jucat în acest sezon!” Avem CFR – Farul în ultima etapă! Video exclusiv

Cristi Balaj a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că Farul lui Gică Hagi merită să fie campioană, iar afirmația este una care să-l pună pe gânduri pe Gigi Becali.
16.05.2023 | 08:48
Declaratia venita de la Cluj carel pune pe ganduri pe Gigi Becali Hagi merita sa ia titlul pentru cum a jucat in acest sezon Avem CFR  Farul in ultima etapa Video exclusiv
Cristi Balaj a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că Farul lui Gică Hagi merită să fie campioană, iar afirmația este una care să-l pună pe gânduri pe Gigi Becali. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Marinarii” au un avans de un punct în clasament față de FCSB și cu o victorie în meciul direct din weekend pot fi deja campioni, altfel totul se amână pentru ultima etapă, atunci când Farul joacă în Gruia.

Semnal de alarmă pentru Gigi Becali. CFR Cluj îl vrea pe Hagi campion

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj, a precizat că Farul lui Gică Hagi merită să câștige titlul în dauna FCSB-ului lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Da, a fost de cartonaș roșu la Alibec. Îl respect și țin la el, i-am recomandat atunci când a plecat de la CFR să meargă la Farul și i-am spus că va fi bine pentru el, deoarece Hagi va face din el un jucător care să fie o soluție pentru echipa națională.

Este unul dintre puținii antrenori care ar putea să scoată maximum de la Alibec. Regret că am făcut acest lucru, pentru noi, pentru club, pentru că a fost unul dintre jucătorii care au adus un plus valoare pentru Farul.

ADVERTISEMENT

Farul este echipa care mi-a plăcut cel mai mult anul acesta. Din punctul meu de vedere, dacă cineva ar merita să câștige campionatul, aceasta este Farul Constanța pentru modul în care a fost pregătită această echipă.

Pentru felul cum a jucat, ce a jucat și ce soluții a avut de fiecare dată Gică Hagi, chiar și în ultimul meci când a avut parcă șase jucători indisponibili și cu toate acestea atât timp cât s-a jucat 11 la 11 a fost echipa mai bună”, a declarat Balaj, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Alibec a primit amenințări după eliminarea de la Craiova

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, a povestit cu ochii în lacrimi la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIfiul ei a primit ameninţări după cartonaşul roşu încasat în meciul Universitatea Craiova – Farul 1-1.

Mama atacantului a dezvăluit faptul că acesta este marcat de cele întâmplate în Bănie și a precizat faptul că fiul său a fost acuzat că ar fi luat cartonaș roșu pentru a o ajuta pe FCSB și că ar fi primit bani de la Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.