News

Declarație halucinantă a criminalului de la Onești. Cine ar fi, de fapt, vinovat de moartea muncitorilor pe care îi sechestrase în fostul său apartament

Autorul celor două crime de la Onești, Gheorghe Moroșan, refuză să își recunoască faptele și susține că polițiștii sunt vinovați pentru moartea celor doi muncitori.
26.08.2022 | 09:45
Declaratie halucinanta a criminalului de la Onesti Cine ar fi de fapt vinovat de moartea muncitorilor pe care ii sechestrase in fostul sau apartament
Gheorghe Moroșan refuză să recunoască dublul asasinat de la Onești. Foto: captură YouTube - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Astfel, individul care i-a ucis pe muncitorii veniți să îi renoveze apartamentul din Onești aruncă vina pe oamenii legii. Cu toate că faptele sale au fost clare și nu mai au nevoie de niciun comentariu, el susține altceva.

Criminalul de la Onești susține că este nevinovat

Gheorghe Moroșan a declarat că este nevinovat și crimele de la Onești nu ar fi altceva decât o înscenare bine ticluită a polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Moroșan a dat declarații halucinante și acuză o înscenare din partea poliției, cum că polițiștii ar fi vinovați de moartea victimelor fiindcă i-ar fi confundat cu agresorii, iar la intrarea în apartament i-ar fi luat la bătaie.

Pe scurt, nu recunoaște crimele. Am solicitat ca Moroșan să fie condamnat la 30 de ani de închisoare. Parchetul a pus concluzii pentru condamnarea la 30 de ani pentru Moroșan și 13 ani pentru Aurelia Moroșan, soția acestuia”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În același context, acesta a subliniat că a solicitat despăgubiri în valoare de 12 milioane de euro pentru familiile victimelor. Mai mult, Parchetul a admis cererea în totalitate.

Scenele care au șocat România

Amintim că în 2021, la începutul lunii martie, românii erau șocați din cauza imaginilor cu Gheorghe Moroșan, care sechestrase doi muncitori într-un apartament din Onești și amenința că îi va ucide.

ADVERTISEMENT
sotii Moroşan
Gheorghe Morosan si Aurelia Morosan, complicele sau la crimele din Onesti. Asa arata Aurelia, sotia lui Morosan, femeia care l a ajutat sa si puna in aplicare teribilul plan
Foto: colaj Fanatik

Cei doi au ajuns acolo pentru a renova apartamentul, dar în cele din urmă au fost înjunghiați de fostul locatar, care era supărat că fusese evacuat din locuință în urma unei decizii judecătorești.

Polițiștii au ajuns în fața blocului din Onești după ce Moroșan a sunat la 112 pentru a anunța că i-a sechestrat pe muncitori. De asemenea, el a precizat că dacă nu se revine asupra sentinței de evacuare o să-i omoare pe bărbații care se ocupau de renovare.

ADVERTISEMENT

La fața locului a fost adus un negociator, care a încercat să-l facă pe bărbatul de 65 de ani să renunțe la vărsarea de sânge. În timpul negocierilor, Gheorghe Moroșan i-a ținut lângă el pe muncitori.

Asta s-a întâmplat în balconul apartamentului situat la etajul 3. La un moment dat, el și-a pierdut răbdarea și a început să îi înjunghie pe muncitori. Unul dintre ei a murit pe loc, iar celălalt a fost transportat la spital, după ce forțele speciale de intervenție au intrat în locuință.

 

 

ADVERTISEMENT