Sport

Deian Sorescu, victima patronului încă de la debutul la FCSB! Lui Gigi Becali i-a mai ieșit o dată joaca de-a antrenorul

Deian Sorescu și Andrea Compagno au fost victimele presiunii de stil Gigi Becali. Fostul fotbalist al lui Dinamo și golgheterul vicecampioanei au fost înlocuiți la pauză.
22.01.2023 | 22:51
Deian Sorescu victima patronului inca de la debutul la FCSB Lui Gigi Becali ia mai iesit o data joaca dea antrenorul
Deian Sorescu și Andrea Compagno au fost înlocuiți la pauza meciului cu Hermannstadt. Sursă foto: Colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB s-a deplasat pe noul stadion al celor de la Hermannstadt pentru primul meci oficial din 2023. Deian Sorescu a început titular pentru echipa lui Mihai Pintilii, însă a primit același tratament din partea lui Becali, fiind înlocuit încă de la pauză. Totodată, golgheterul roș-albaștrilor, Andrea Compagno, a ieșit după 45 de minute. În locul său a intrat Andrei Cordea. În vreme ce Sorescu i-a lăsat locul lui Crețu.

Deian Sorescu, înlocuit la pauză, la debutul oficial în tricoul FCSB-ului

Deian Sorescu a jucat primul meci oficial la FCSB în partida de la Sibiu cu Hermannstadt. După o primă repriză în care roș-albaștrii nu au avut șut pe poartă, fotbalistul împrumutat de la Rakow a fost una dintre victimele lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta a fost înlocuit la pauză, iar în locul său a intrat Valentin Crețu, titular în prima parte a sezonului la FCSB. Pe lângă Deian Sorescu, al cărui transfer la FCSB, a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK, Compagno a părăsit terenul după doar 45 de minute.

Fără ocazii mari de gol pe terenul celor de la Sibiu, golgheterul vicecampioanei în acest sezon a fost înlocuit cu Andrei Cordea. A fost prima apariție oficială a atacantului italian pentru FCSB după accidentarea „horror” cu Darius Olaru din startul partidei cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, introdus la 10 minute după fluierul de start al reprizei secunde

La distanță de 10 minute, de cele două schimbări, Florinel Coman și-a făcut apariția pe teren. Fotbalistul, care la un moment dat și-a exprimat intenția de a pleca de la FCSB, l-a înlocuit pe Malcom Edjouma.

Mai mult decât atât, Miculescu a fost înlocuit cu Billel Omrani în minutul 68, însă schimbările s-au dovedit a fi inspirate în cele din urmă. Billel Omrani, la doar șapte minute după ce a intrat, a deschis scorul cu un șut, cu piciorul stâng după o fază construită de jucătorii lui Pintilii. O adevărată sarabandă a schimbărilor, care ar putea fi de neînțeles pentru antrenori. Dar, ca de mai multe ori până acum, lui Gigi Becali i-a ieșit!

ADVERTISEMENT

Sibienii au fost și ei aproape să marcheze în mai multe rânduri. Mai exact, în minutul 53 al partidei, Petrișor Petrescu, introdus în repriza secundă de Marius Măldărășanu, a fost aproape să marcheze golul etapei.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a șutat de la distanță, iar mingea a lovit bara. Ștefan Târnovanu, revenit în poarta FCSB-ului, a rămas fără replică.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic, suspendat pentru meciul cu Farul

Risto Radunovic, unul dintre jucătorii de bază al celor de la FCSB în prima parte a sezonului, a văzut cartonașul galben în minutul 73 din partea lui Adrian Cojocaru.

Astfel, fundașul stânga muntenegrean va rata derby-ul cu liderul Farul din etapa viitoare. Meciul va avea loc, duminică, 29 ianuarie, de la ora 20:45.


  • Cota pentru FCSB: 2,27 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Farul Constanța! 

ADVERTISEMENT