Sport

Delegarea CCA de la Universitatea Craiova – Dinamo îi scoate din minți pe olteni: „Ai venit să plătești niște datorii?”

Oltenii se tem de arbitrajul de la meciul cu Dinamo după ce Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe inamicul public numărul unu al „leilor”.
26.09.2021 | 17:33
Delegarea CCA de la Universitatea Craiova  Dinamo ii scoate din minti pe olteni Ai venit sa platesti niste datorii
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a avut un mesaj tranșant pentru elevii săi înainte de meciul cu Dinamo și se așteaptă ca „leii” să domine la absolut toate capitolele.

Universitatea Craiova va întâlni pe teren propriu pe Dinamo în etapa a 10-a din Liga 1, luni, 27 septembrie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Cătălin Popa, centralul delegat de CCA la partida dintre Universitatea Craiova și Dinamo: „O luăm razna!”

Cătălin Popa a fost aprig contestat de olteni de-a lungul timpului, unul dintre cei mai vocali fiind chiar președintele celor de la Universitatea Craiova, Sorin Cârțu.

„O luăm razna! Cum să dai așa penalty? La Mediaș a fost un penalty inexistent, ți-e frică să nu avantajezi Craiova? Nu se poate așa ceva. Ai venit să plătești niște datorii? Începeți să greșiți contra noastră? Noi suntem cobai?”, a spus olteanul după meciul pierdut în noiembrie anul trecut cu cei de la Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Arbitrul de 39 de ani din Pitești este la prima delegare importantă din acest sezon și va fi ajutat de către asistenții Mircea Orbuleț și Marius Cristian Marchidanu.

Cătălin Popa a fost aprig contestat și de FCSB

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a trimis o scrisoare către Comisia Centrală a Arbitrilor în care a cerut ca acesta să nu fie delegat la meciurile echipei sale, alături de Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

„Regulamentul fotbalistic ne obligă să fim profitabili și suntem, oricum, o societate comercială al cărei scop îl constiuie profitul. Nu e posibil ca rezultatele economice să fie la discreția arbitrilor. Trebuie să le aduceți arbitrilor la cunoștință nemulțumirile noastre.

Și să evitați delegarea la meciurile noastre a lui Istvan Kovacs și a lui Cătălin Popa, pentru a nu tensiona atmosfera. „Nu mai putem tolera greșelile care modifică rezultatele și clasamentul. Sunteți șeful CCA, deci sunteți responsabil de acest lucru”, se arată în scrisoarea adresată lui Kyros Vassaras la începutul lunii martie.

ADVERTISEMENT

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre meciul cu Dinamo

„Dinamo este o echipă de tradiţie, printre cele mai importante din fotbalul românesc. Meciurile dintre aceste două echipe vor fi mereu derby. Trebuie să tratăm foarte serios. Este derby, meci important pentru noi. Indiferent de situaţia de la Dinamo ne interesează doar victoria. Venim după un meci pierdut la CFR Cluj, situaţia noastră în clasament nu este una bună.

Nu vrem să mai facem paşi greşiţi. Eu iau în serios partida, nu este de glumit. Jucătorii noştri trebuie să fie pregătiţi, au şi ei jucători care pot face diferenţa. Universitatea Craiova – Dinamo este diferit. Vreau ca echipa noastră să joace un fotbal frumos. Să domine din toate punctele de vedere.

Nu mi-aş dori ca Dinamo să iasă din harta fotbalului românesc. Sunt destui oameni care iubesc acest club. Mă simt bine, totul este OK. Dar m-aş simţi şi mai bine dacă poziţia noastră în clasament ar fi alta”, a spus antrenorul alb-albaștrilor la conferința de presă dinaintea partidei cu Dinamo.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Dinamo: 1,44 este cota pentru „total goluri Universitatea Craiova: sub 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: