Sport

Denis Alibec, șanse minime să joace în Farul – FC U Craiova. Gică Hagi: ”Cei nou veniți au nevoie de timp să se adapteze”. Video

Gică Hagi a făcut nu mai puțin de 13 transferuri în această vară, însă a lăsat să se înțeleagă că nu se va baza la meciul Farul - FC U Craiova pe cei veniți în ultimele zile, printre care și Denis Alibec.
16.07.2022 | 17:31
Denis Alibec sanse minime sa joace in Farul  FC U Craiova Gica Hagi Cei nou veniti au nevoie de timp sa se adapteze Video
Gică Hagi a făcut nu mai puțin de 13 transferuri în această vară, însă a lăsat să se înțeleagă că nu se va baza la meciul Farul - FC U Craiova pe cei veniți în ultimele zile, printre care și Denis Alibec. Sursă foto: farulconstanta.com
ADVERTISEMENT

Printre transferurile din vară se numără şi jucători care şi-au început cariera la formaţia de la malul Mării Negre sau au mai jucat sub comanda ”Regelui”.

Gică Hagi, mesaj pentru Denis Alibec înainte de Farul – FC U Craiova

În conferința de presă susținută înaintea partidei Farul – FC U Craiova, Gică Hagi a anunțat că Denis Alibec nu va fi pe teren în prima etapă din SuperLiga și a menționat că cei nou veniți au nevoie de timp pentru a se integra.

ADVERTISEMENT

”Alibec, Băluță, cei care au venit înainte, au nevoie de timp să se adapteze. Nu cred că vor juca doar numele jucătorilor. Chiar dacă au nume. Le-am spus că istoria se scrie pe teren.

Trebuie să-i aducem la o condiție fizică, mentală, tehnică, foarte bună pentru a da randament așa cum ne dorim noi. E greu, dar ei sunt deschiși. Sper să facem o treabă foarte bună împreună. Mai e loc de veniri și de plecări, până în septembrie”, a declarat Hagi.

ADVERTISEMENT

Hagi, laude pentru Croitoru

Deși constănțenii sunt favoriți în duelul cu FC U Craiova prin prisma faptului că joacă acasă și în sezonul precedent au fost în play-off, ”Regele” atrage atenția că oltenii formează o echipă mult mai omogenă și care va arăta mai bine sub comanda lui Marius Croitoru.

”Suntem în fața unui sezon. Drumul și călătoria sunt lungi. Vor fi și lucruri foarte bune, dar și mai puțin bune. Trebuie să rămânem cu toții împreună. La Constanța, se dorește un proiect pe termen mediu și lung, adică cinci – zece ani, să construim o echipă competitivă, care să îi facă fericiți pe constănțeni, dar să aducă fericire și în toată Dobrogea.

ADVERTISEMENT

Vrem să facem performanță, încercăm să câștigăm. În vara aceasta, la noi au plecat și au venit mulți jucători. Aceasta afectează omogenitatea și îți trebuie timp să ai relații de joc. Sperăm să arătăm foarte bine la primul meci acasă. Unicul obiectiv pe care îl avem e să câștigăm cele trei puncte.

Vrem să ne impunem pe teren, să controlăm ritmul și intensitatea jocului. Știm că întâlnim un adversar care are omogenitate, a făcut schimbări puține față de anul trecut. Are și un nou antrenor, ambițios și foarte curajos.

ADVERTISEMENT

Cred că suntem pregătiți să câștigăm, să încercăm să fim mai buni ca ei. Echipa din Craiova are jucători tehnici, foarte buni, cu orgoliu și mândrie specifice Olteniei. Sperăm să ne adaptăm la climă și la situația începutului de campionat, care e mereu imprevizibil. Cred că va fi un meci deschis”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT