Sport

Denis Drăguș pleacă din Turcia după Euro 2024! Atacantul are două oferte dintr-un campionat important al Europei. Exclusiv

Denis Drăguș nu va mai continua la Gaziantep după Euro 2024. Atacantul este foarte aproape de a se transfera într-un campionat puternic din Europa.
11.03.2024 | 21:26
Denis Dragus pleaca din Turcia dupa Euro 2024 Atacantul are doua oferte dintrun campionat important al Europei Exclusiv
Denis Drăguș pleacă din Turcia după Euro 2024! foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După ce impresarul Florin Manea a dezvăluit că dorește să îl transfere pe Denis Drăguș în Premier League, FANATIK a aflat că internaționalul român este aproape de a semna într-un alt campionat puternic din Europa.

Denis Drăguș pleacă de la Gaziantep în vară!

Este exclus ca Drăguș să continue în Turcia și din sezonul viitor. Atacantul naționalei este împrumutat de Standard Liege la Gaziantep, iar belgienii doresc să îl vândă în această vară.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, de serviciile internaționalului român sunt interesate două echipe din Bundesliga, VfB Stuttgart și Eintracht Frankfurt.

Denis Drăguș, aproape de Stoke City înainte să ajungă la Gaziantep

Florin Manea a vorbit în direct la FANATIK SUPERLIGA despre interesul echipelor din campiontele importante din Europa pentru Drăguș.

ADVERTISEMENT

Impresarul a dezvăluit că internaționalul român a fost aproape de un transfer în Anglia înainte de a ajunge la Gaziantep, fiind dorit la acea vreme de Stoke City.

Titular la primul meci în Turcia fără Șumudică pe bancă

În urmă cu câteva zile, Marius Șumudică s-a despărțit de Gaziantep, după eșecul cu Antalyaspor, scor 0-1, din etapa 28 a Superligii. Antrenorul se află pe banca tehnică a turcilor din luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a fost împrumutat de la Standard Liege la dorința lui Șumudică, Denis Drăguș a continuat să fie titular în atacul lui Gaziantep și după plecarea tehnicianului. Acesta a intrat din primul minut în partida contra lui Beșiktaș și a marcat în minutul 85.

După anunțul oficial al clubului că a reziliat contractul cu antrenorul român, Denis Drăguș a postat pe rețelele de socializare o poză cu acesta, însoțită de mesajul: ”Mulțumesc pentru tot, antrenorule”.

ADVERTISEMENT

În cele 27 de partide bifate în acest sezon pentru Gaziantep, Denis Drăguș a marcat de 12 ori, fiind golgheterul clubului din sudul Turciei.

ADVERTISEMENT