Life

Denise Rifai, fără cuvinte la aflarea veștii că Regele Charles al III-lea suferă de cancer. Ce a transmis prezentatoarea

Denise Rifai, fără replică după ce s-a descoperit că Regele Charles al III-lea are cancer. Mesajul pe care l-a scris moderatoarea.
06.02.2024 | 10:54
Denise Rifai fara cuvinte la aflarea vestii ca Regele Charles al IIIlea sufera de cancer Ce a transmis prezentatoarea
Denise Rifai, fără replică după ce s-a anunțat că Regele Charles al III-lea are cancer. Mesajul pe care l-a scris moderatoarea. Sursa foto: Instagram / royal.uk. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Denise Rifai, fără cuvinte la aflarea veștii că Regele Charles al III-lea suferă de cancer. Ce a transmis prezentatoarea la scurtă vreme după ce Palatul Buckingham a confirmat că Suveranul a început deja un tratament pentru boala sa.

Denise Rifai, fără replică după ce s-a anunțat că Regele Charles al III-lea are cancer. Mesajul pe care l-a scris moderatoarea

Denise Rifai a rămas fără replică după ce s-a anunțat pe toate canalele media că Regele Charles al III-lea are cancer. Mesajul pe care l-a scris moderatoarea pe rețelele de socializare la scurtă vreme după ce a aflat ce se întâmplă cu Monarhul.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta gazdă a emisiunii 40 de întrebări este genul de persoană care are întotdeauna replicile de partea sa, însă nu și de această dată. Vedeta de la Kanal D a recunoscut că nu știe ce să spună într-o astfel de situație.

Cu toate acestea nu a lăsat vestea să treacă neobservată și a făcut o scurtă postare în mediul virtual. Prezentatoarea a ținut să transmită ceea ce simte în prezent cu privirea la suferința cu care se confruntă Regele Charles al III-lea.

ADVERTISEMENT

„De obicei știu ce să spun. Nu și de data aceasta!”, a scris Denise Rifai, la secțiunea InstaStory, de pe Instagram. Mesajul scris de frumoasa brunetă este în limba engleză și face trimitere la o știre internațională.

Prezentatoarea nu este singura care și-a îndreptat gândurile spre Regele Charles al III-lea. Foarte multe personalități din întreaga lume au transmis mesaje încurajatoare. Printre acestea se află prim-ministrul Rishi Sunak, liderul laburist Sir Keir Starmer și liderul Partidului Liberal Democrat, Ed Davey.

ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu o formă de cancer

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer după ce a încheiat un tratament pentru o mărire benignă a prostatei. Palatul Buckingham a subliniat că nu este cancer de prostată, dar nu a spus despre ce este vorba mai exact.

La începutul săptămânii acesteia Suveranul a ajuns la un spital din Londra pentru a urma procedurile necesare în această situație. Nu a rămas internat în unitatea medicală, însă a fost sfătuit să amâne îndeplinirea datoriilor publice.

ADVERTISEMENT

„În timpul recentului procedeu de spitalizare al Regelui pentru mărirea benignă a prostatei, s-a remarcat o problemă separată și destul de îngrijorare. Testele diagnostice ulterioare au identificat o formă de cancer.

Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, în timpul căruia i s-a recomandat de către medici să amâne datoriile publice”, a anunțat Casa Regală Britanică, potrivit royal.uk.

„Pe durata acestei perioade, Majestatea Sa va continua să îndeplinească activități de stat și sarcini oficiale ca de obicei”, a mai transmis Casa Regală Britanică. Regele Charles al III-lea a fost văzut duminică, 4 februarie 2024, la o slujbă religioasă în Sandringham.

ADVERTISEMENT