Life

Denise Rifai, fără cuvinte la aflarea veștii că Regele Charles al III-lea suferă de cancer. Ce a transmis prezentatoarea

Denise Rifai, fără replică după ce s-a descoperit că Regele Charles al III-lea are cancer. Mesajul pe care l-a scris moderatoarea.
06.02.2024 | 10:54
Denise Rifai fara cuvinte la aflarea vestii ca Regele Charles al IIIlea sufera de cancer Ce a transmis prezentatoarea
Denise Rifai, fără replică după ce s-a anunțat că Regele Charles al III-lea are cancer. Mesajul pe care l-a scris moderatoarea. Sursa foto: Instagram / royal.uk. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Denise Rifai, fără cuvinte la aflarea veștii că Regele Charles al III-lea suferă de cancer. Ce a transmis prezentatoarea la scurtă vreme după ce Palatul Buckingham a confirmat că Suveranul a început deja un tratament pentru boala sa.

Denise Rifai, fără replică după ce s-a anunțat că Regele Charles al III-lea are cancer. Mesajul pe care l-a scris moderatoarea

Denise Rifai a rămas fără replică după ce s-a anunțat pe toate canalele media că Regele Charles al III-lea are cancer. Mesajul pe care l-a scris moderatoarea pe rețelele de socializare la scurtă vreme după ce a aflat ce se întâmplă cu Monarhul.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta gazdă a emisiunii 40 de întrebări este genul de persoană care are întotdeauna replicile de partea sa, însă nu și de această dată. Vedeta de la Kanal D a recunoscut că nu știe ce să spună într-o astfel de situație.

Cu toate acestea nu a lăsat vestea să treacă neobservată și a făcut o scurtă postare în mediul virtual. Prezentatoarea a ținut să transmită ceea ce simte în prezent cu privirea la suferința cu care se confruntă Regele Charles al III-lea.

ADVERTISEMENT

„De obicei știu ce să spun. Nu și de data aceasta!”, a scris Denise Rifai, la secțiunea InstaStory, de pe Instagram. Mesajul scris de frumoasa brunetă este în limba engleză și face trimitere la o știre internațională.

Prezentatoarea nu este singura care și-a îndreptat gândurile spre Regele Charles al III-lea. Foarte multe personalități din întreaga lume au transmis mesaje încurajatoare. Printre acestea se află prim-ministrul Rishi Sunak, liderul laburist Sir Keir Starmer și liderul Partidului Liberal Democrat, Ed Davey.

ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu o formă de cancer

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer după ce a încheiat un tratament pentru o mărire benignă a prostatei. Palatul Buckingham a subliniat că nu este cancer de prostată, dar nu a spus despre ce este vorba mai exact.

La începutul săptămânii acesteia Suveranul a ajuns la un spital din Londra pentru a urma procedurile necesare în această situație. Nu a rămas internat în unitatea medicală, însă a fost sfătuit să amâne îndeplinirea datoriilor publice.

ADVERTISEMENT

„În timpul recentului procedeu de spitalizare al Regelui pentru mărirea benignă a prostatei, s-a remarcat o problemă separată și destul de îngrijorare. Testele diagnostice ulterioare au identificat o formă de cancer.

Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, în timpul căruia i s-a recomandat de către medici să amâne datoriile publice”, a anunțat Casa Regală Britanică, potrivit royal.uk.

„Pe durata acestei perioade, Majestatea Sa va continua să îndeplinească activități de stat și sarcini oficiale ca de obicei”, a mai transmis Casa Regală Britanică. Regele Charles al III-lea a fost văzut duminică, 4 februarie 2024, la o slujbă religioasă în Sandringham.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Kremlinul a anunțat ce se va întâmpla în cazul în care NATO va...
Kremlinul a anunțat ce se va întâmpla în cazul în care NATO va trimite trupe în Ucraina: "Ar fi inevitabil un conflict"
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Recordmanul mitei din 2023. Cine este politicianul prins de DNA cu cea mai...
Recordmanul mitei din 2023. Cine este politicianul prins de DNA cu cea mai mare șpagă în valiză
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Prințul William, gest bizar în public. A plecat de la o slujbă comemorativă
Prințul William, gest bizar în public. A plecat de la o slujbă comemorativă
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista...
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista completă a concurenților
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta...
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta care „astupă foamea săracului”