Life

Denise Rifai, interviu şoc în prima ediţie a noii emisiuni de la Kanal D. Cine îşi va face apariţia în studio

02.10.2020 | 09:05
Denise Rifai interviu soc in prima editie a noii emisiuni de la Kanal D Cine isi va face aparitia in studio
ADVERTISEMENT

Denise Rifai este protagonista unei noi emisiuni care va debuta în această toamnă la Kanal D. „40 de întrebări cu Denise Rifai” este emisiunea care o va plasa pe jurnalistă în fața unor celebrități cărora nu le va face viața ușoară. Sunt personaje marcante, vedete, sportivi sau artiști, dar și prezențe contestate de public.

Prima ediție a emisiunii va avea loc pe data de 6 octombrie de la ora 23:00. Debutul noului format de emisiune o va aduce în fața telespectatorilor și sub tirul întrebărilor pe nimeni alta decât, celebra, Elena Udrea.

ADVERTISEMENT

Fostul ministru al turismului va face un exercițiu de sinceritate răspunzând celor 40 de întrebări pe care Rifai i le va adresa. Astfel, publicul va avea ocazia să audă răspusurile fostului politicial la întrebări pe care probabil toată lumea ar vrea să i le pună.

Denise Rifai, față-n față cu Elena Udrea pentru prima ediție a noii emisiuni

„40 de întrebări cu Denise Rifai” debutează cu un interviu pe care toată România își dorește să-l asculte. Elena Udrea va avea un examen al sincerității și urmează să vedem dacă îl trece sau nu. „Misiunea mea de jurnalist este aceea de a afla adevărul de la invitații mei. 

ADVERTISEMENT

Așadar, îmi doresc să fac lumină într-o serie de aspecte din viața profesională sau personală a invitaților mei, astfel încât publicul să își contureze o imagine cât mai aproape de realitate asupra celor invitați în platoul emisiunii. În prima ediție, ce va fi difuzată marți, în fața mea va fi Elena Udrea, un personaj public controversat, o femeie care a stârnit adevărate valuri mediatice”, a spus jurnalista, conform wowbiz.ro.

Formatul emisiunii este unul internațional de succes. Invitații vor primi 40 de întrebări și 2 minute pentru a răspunde fiecăreia dintre ele. Postul de televiziune care va transmite emisiunea promite prezența celebrităților dintr-o multitudine de domenii și oferă publicului ocazia să descopere adevărul cu privire la evenimente mai mult sau mai puțin știute din viața lor.

ADVERTISEMENT

“Am emoții foarte mari și îmi doresc din toată inima să fie cea mai bună emisiune dintre toate cele pe care le-am realizat până acum. Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant, și m-a convins să spun „Da!” imediat acestei provocări.

Era nevoie de o asemenea emisiune unică în grila posturilor de televiziune de la noi. Este o nouă etapa în viața mea profesională, însă ce rămâne neschimbat este că voi fi aceeași Denise Rifai. Onestă, mereu în căutarea adevărului în raport cu invitații mei, dar și cu publicul pe care îl iubesc atât de mult și de care îmi este foarte dor”, a spus Denise Rifai pentru Kanal D.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea este unul dintre cele mai mediatizate personaje din viața politică românească. Fostul ministru al turismului a avut statut de refugiat politic în Costa Rica și o serie de probleme penale grave. Ea este încă în vizorul autorităților într-un dosar care privește finanțarea campaniei electorale din 2009. Anterior, ea a mai avut probleme cu legea în dosarul Microsoft, care, însă, a fost clasat.

Elena amenința, încă din perioada în care locuia în Costa Rica, cu dezvăluirea unor informații care vor face valuri în viața publică. După ce s-a întors, nu a spus nimic. Vom vedea dacă Rifai va reuși să o convingă să spună adevărul despre momentele controversate din viața ei .

ADVERTISEMENT