Fotbal intern

Dennis Man, mesaj ironic la finalul anului! Ce și-a propus ”perla” lui Gigi Becali pentru 2020

31.12.2019 | 14:57
Dennis Man mesaj ironic la finalul anului Ce sia propus perla lui Gigi Becali pentru 2020
ADVERTISEMENT

Jucătorul echipei FCSB, Dennis Man, a postat un mesaj ironic în limba engleză pe rețelele de socializare la finalul anului.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.40 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Dennis Man, mesaj ironic la finalul anului

”Scopul meu în 2020 este să îndeplinesc toate obiectivele pe care mi le-am propus în 2019, pe care ar fi trebuit să le îndeplinesc încă din 2018, deoarece am făcut o promisiune în 2017 pe care mi-am planificat-o în 2016”, este mesajul ironic al lui Dennis Man la finalul anului.

Dennis Man este în acest moment, alături de Florinel Coman, cel mai scump fotbalist din campionatul intern, cota de piață fiind de 5,5 milioane de euro. Fotbaliștii de la FCSB sunt pe locul 7 în topul general al jucătorilor români.

ADVERTISEMENT

Man, 27 de goluri în 3 ani la FCSB

Gigi Becali a anunțat finalul anului că Dennis Man nu se va transfera de la FCSB pentru o sumă mai mică de 20 de milioane de euro. Jucătorul ”roș-albaștrilor” a avut parte de o toamnă marcată de accidentări și a marcat doar cinci goluri, patru în campionat și unul în Cupa României.

Dennis Man se află la FCSB din septembrie 2016, perioadă în care a adunat 111 partide, 27 de goluri și 18 pase decisive. Deocamdată, jucătorul nu a cucerit vreun trofeu cu formația “roș-albastră”.

ADVERTISEMENT

Sevilla se interesează de ”perla” lui Gigi

Dennis Man, jucător pe care Gigi Becali visează să încaseze o nouă sumă record pentru fotbalul intern românesc, este din nou în vizorul marilor echipe din vestul Europei. Mijlocașul de 21 de ani al celor de la FCSB a trezit interesul puternicului club spaniol FC Sevilla, viitoarea adversară a celor de la CFR Cluj în Europa League.

Dennis Man a declarat că laudele lui Gigi Becali nu-l mai impresionează și că nu se gândește deocamdată la o plecare de la FCSB. Cu toate acestea fotbalistul este de părere că stilul său s-ar potrivi cel mai bine în Spania.

ADVERTISEMENT

FCSB, cantonament la Marbella

Bogdan Argeș Vintilă a decis ca FCSB să se reunească pe 7 ianuarie, atunci când vor efectua și vizita medicală. Până la 10 ianuarie, ”roș-albaștrii” se vor pregăti la baza de la Berceni, urmând ca a doua zi să se plec e în cantonamentul de la Marbella.

FCSB a anunţat datele meciurilor amicale pe care echipa la va disputa în stagiul de pregătire din Spania. “Roş-albaştrii” vor avea patru meciuri de pregătire cu: FC Basel, Karlsruhe, Lokomotiv Moscova şi Jeonbuk Hyundai Motors. Partidele vor putea fi urmărite pe canalul de Youtube al FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags: