Sport

Dennis Man, pe lista a patru cluburi uriaşe! Ce scriu italienii: “Aurul Parmei, driblinguri şi goluri pentru Serie A!”

Dennis Man a impresionat în acest sezon şi patru echipe sunt pe urmele sale. Presa din Italia a lăudat prestaţiile atacantului român.
22.03.2024 | 10:41
Dennis Man pe lista a patru cluburi uriase Ce scriu italienii Aurul Parmei driblinguri si goluri pentru Serie A
Dennis Man, pe lista a patru cluburi uriaşe! Ce scriu italienii: "Aurul Parmei, driblinguri şi goluri pentru Serie A!". Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Parma este lider în Serie B şi se pregăteşte de revenirea în elita fotbalului italian. Sezonul excelent al echipei din Regio-Emilia este datorat şi evoluţiilor foarte bune pe care le au Valentin Mihăilă şi Dennis Man.

Dennis Man, pe lista a patru cluburi uriaşe!

În actuala stagiune, Dennis Man a marcat 13 goluri şi a dat 6 pase decisive, în 29 de meciuri. Traversează de departe cel mai bun sezon după transferul de la FCSB, în iarna anului 2021, fiind pe radarul unor cluburi importante.

ADVERTISEMENT

Presa din Italia scrie că de serviciile lui Dennis Man se interesează AS Roma, AC Milan, Napoli şi Borussia Dortmund. Contractul lui Man expiră în 2025, dar oficialii Parmei au demarat negocierile de prelungire.

Lăudat de italieni: “Aurul Parmei”

Calciomercato a scris un articol despre revirimentul atacantului0 român, cumpărat cu o sumă importantă de la FCSB, în 2021: „Man, aurul Parmei: driblinguri și goluri pentru Serie A.

ADVERTISEMENT

“Operațiunea revirimentul. Și ce reviriment! Parma se bucură de talentul lui Dennis Man, care a trecut de la investiție «exagerată» la bijuteria unui lot care a adus echipa la un pas de revenirea în Serie A.

Man este una dintre certitudinile echipei lui Fabio Pecchia, autorul unui sezon senzațional care a atras atenția unor cluburi de top. Dacă în ianuarie cluburi de calibrul lui Milan, Napoli și Roma erau interesate, promovarea în Serie A nu poate face decât să-i crească cota jucătorului.

ADVERTISEMENT

Contractul cu Parma expiră în 2025 și Borussia Dortmund îl are în vizor, dar clubul emilian lucrează la prelungirea contractului”, scriu italienii despre Dennis Man, jucător impresariat de Giovanni Becali.

Dennis Man, cel mai scump jucător transferat din SuperLiga

Dennis Man este cel mai scump jucător vândut din SuperLiga în istorie. FCSB a încasat 11 milioane de euro în schimbul jucătorului care nu a confirmat aşteptările italienilor de la primul sezon.

ADVERTISEMENT

Însă, în actuala stagiune, Man este o piesă vitală pentru Parma, care are şanse uriaşe să revină în Serie A. Este lider în a doua ligă italiană, cu 9 puncte avans faţă de locul de baraj, cu opt etape rămase de disputat.

  • 25 de ani are Dennis Man
  • 11.000.000 de euro a încasat FCSB pe transferul atacantului
ADVERTISEMENT
Tags: