Sport

Dennis Man și Valentin Mihăilă, speranțele Parmei pentru revenirea în Serie A: ”Ar putea fi comoara echipei”

După un sezon dezamăgitor în liga a doua italiană, Parma își propune să atace promovarea în Serie A și toate speranțele se leagă de românii Dennis Man și Valentin Mihăilă.
09.06.2022 | 10:25
Dennis Man si Valentin Mihaila sperantele Parmei pentru revenirea in Serie A Ar putea fi comoara echipei
După un sezon dezamăgitor în liga a doua italiană, Parma își propune să atace promovarea în Serie A și toate speranțele se leagă de românii Dennis Man și Valentin Mihăilă. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Gruparea patronată de americanul Kyle Krause a încheiat stagiunea trecută pe locul 12, mai aproape de retrogradarea în Serie C decât de revenirea pe prima scenă a fotbalului din Italia.

Parma pregătește promovarea în Serie A cu Dennis Man și Valentin Mihăilă

Tocmai rezultatele modeste au dus la demiterea imediată a antrenorului Giuseppe Iachini și aducerea pe banca tehnică a lui Fabio Pecchia, cel care a reușit să o promoveze pe Cremonese în Serie A după o pauză de 26 de ani.

ADVERTISEMENT

Este clar că Parma visează să revină curând în Serie A, iar presa italiană scrie despre faptul că românii Dennis Man și Valentin Mihăilă pot reprezenta argumentele ”galben-albaștrilor” într-o bătălie de lungă durată.

”Este greu de spus ce se va întâmpla cu cei doi jucători români, care sunt în continuare ofertanți pentru multe echipe. După jumătatea lunii iunie vor fi discuții între conducerea clubului și agenții lor pentru a li se stabili viitorul.

ADVERTISEMENT

Nu este un secret pentru nimeni că atât Man, cât și Mihăilă, în sistemul 4-2-3-1 folosit adesea de Fabio Pecchia, ar fi două arme incredibile și perfecte pentru ceea ce ar trebui să fie planul tactic al Parmei.

Cu un an în plus de experiență și o dorință mare de a se revanșa, Man și Mihăilă ar putea fi comoara Parmei și ar putea duce echipa către obiectivul clar, promovarea în Serie A”, a scris site-ul parmalive.com.

ADVERTISEMENT

Mihăilă, între Atalanta și Parma

Atacantul Valentin Mihăilă nu a rupt gura târgului în tricoul Atalantei Bergamo, în partea a doua a sezonului precedent. În Serie A a bifat doar cinci partide fără să marcheze vreun gol și din această cauză se crede că va reveni la Parma.

Însă, antrenorul Gian Piero Gasperini le-ar fi cerut conducătorilor clubului Atalanta să facă tot posibilul pentru a prelungi cu încă un an împrumutul lui Mihăilă, dorind să-l testeze mai mult pe internaționalul român.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dennis Man nu va fi convocat de selecționerul Edi Iordănescu pentru primele meciuri ale naționalei din Liga Națiunilor, deoarece jucătorul Parmei abia a scăpat de cârje după o accidentare.

ADVERTISEMENT