Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Detalii despre oferta lui Rotaru pentru vedeta Petrolului. „Diferență de bani”

Mihai Rotaru a vrut să aducă la Universitatea Craiova un jucător de la Petrolul, iar Vivi Răchită a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA ce ofertă a făcut.
17.10.2023 | 13:45
Detalii despre oferta lui Rotaru pentru vedeta Petrolului Diferenta de bani
Mihai Rotaru a vrut să aducă la Universitatea Craiova un jucător de la Petrolul, iar Vivi Răchită a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ce ofertă a făcut. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este vorba de mijlocașul brazilian Jair, iar dorința oltenilor pentru achiziționarea acestuia este încă de la începutul anului. Atunci, FANATIK a dezvăluit detalii financiare despre interesul Universității Craiova pentru jucătorul Petrolului.

Ce ofertă a făcut Mihai Rotaru pentru vedeta Petrolului

Mihai Rotaru își dorește să câștige titlul cu Universitatea Craiova și pentru asta a încercat să-l transfere în vară pe Jair de la Petrolul, dar Vivi Răchită a precizat la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA că oferta a fost mult prea mică.

ADVERTISEMENT

”N-a jucat Jair ultimele meciuri la Petrolul, n-a fost în formă, n-am reușit să câștigăm. Când joacă Jair… E un jucător pe care eu îl văd live în toate meciurile de la Ploiești și la televizor când joacă în deplasare și pot să spun că Petrolul este dependentă de el la momentul acesta.

A vrut să-l ia și Mihai Rotaru la Craiova și nu poți să spui de Mihai că nu se pricepe la fotbal. A vrut să-l ia acum în vară, dar nu s-au înțeles la preț. Ei dădeau câteva sute de mii de euro, Petrolul a cerut mai mult. Rotaru a vrut să dea 150-200.000 și Petrolul a cerut 4-500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Este un jucător care poate ajuta o echipă să meargă în cupele europene, este jucător cu experiență, este jucător cu personalitate. Aduceți-vă aminte ce a făcut la Rapid când a fost unul dintre cei mai buni jucători și nu s-a speriat nici de atmosferă, nici de jocul agresiv al Rapidului la 2-0. A ținut de minge, a jucat foarte inteligent”, a declarat Răchită.

De ce s-ar potrivi bine la Universitatea Craiova

Analistul FANATIK SUPERLIGA este de părere că Jair s-ar preta foarte bine pe sistemul folosit de Universitatea Craiova și crede că brazilianul ar forma o tripletă excepțională cu Alexandru Mitriță și Lyes Houri.

ADVERTISEMENT

”Eu zic că este jucător de cel puțin 500.000 de euro acum. La FCSB depinde ce se vrea. La Petrolul joacă în 4-2-3-1 în spatele vârfului, FCSB joacă mai mult cu doi interi. L-aș vedea la Craiova care joacă 4-2-3-1. Aș vedea un cluplu Mitriță – Jair, plus Houri, trei jucători de combinație, trei jucători foarte buni”, a spus Vivi Răchită.

Jair, în vârstă de 29 de ani, a fost adus gratis de Petrolul Ploiești în vara anului 2022, după ce brazilianul a jucat un sezon în Finlanda, la HJK Helsinki. Sud-americanul mai are contract cu ”lupii galbeni” până la finalul actualei stagiuni.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

De ce a picat transferul lui Jair la Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,80 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Petrolul