Sport

Știm suma de bani care stă în calea transferului lui Jair de la Petrolul la Craiova, anunțat de FANATIK acum o lună. Exclusiv

Jair Tavares, mijlocașul de 28 de ani al Petrolului, are ofertă de la Universitatea Craiova. Părțile nu au ajuns la un acord din cauza banilor puși pe masă de olteni.
16.01.2023 | 16:43
Stim suma de bani care sta in calea transferului lui Jair de la Petrolul la Craiova anuntat de FANATIK acum o luna Exclusiv
Jair Tavares Da Silva reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si CS Mioveni, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, sambata 27 august 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova mai are în intenție să transfere doi jucători pentru partea a doua a sezonului. Unul dintre ei ar putea fi mijlocașul Petrolului, Jair Tavares, părțile confirmând tratativele.

Transferul lui Jair Tavares de la Petrolul la Universitatea Craiova, pus în stand-by de oferta oltenilor. Ploieștenii sunt nemulțumiți de suma primită

Apariția lui Jair pe lista de transferuri a celor de la Universitatea Craiova a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK pe 8 decembrie 2022. Informația a fost confirmată ulterior și de patronul oltenilor, Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Nu am spus niciodată vreun nume. Putem confirma că este vorba despre Jair, dacă a făcut-o Petrolul. Dacă ei au anunțat, înseamnă că pot confirma”, a declarat Rotaru la Pro Arena.

Lucrurile nu au avansat prea mult în ultimele săptămâni, deși cei de la Petrolul au bătut mai multe apropo-uri că mutarea are șanse mari să se facă. Din informațiile noastre, blocarea momentană a transferului este produsă de suma de bani pe care Craiova a propus-o Petrolului.

ADVERTISEMENT

Este vorba de 100.000 de euro, ofertă pe care ploieștenii nu doresc să o accepte. În ciuda evidentelor probleme financiare care există la club, cei de la Petrolul nu sunt de acord să-l lase pe Jair la Craiova pentru doar 100.000 de euro. Așteaptă ca Rotaru să pluseze, altfel Jair continuă la Petrolul și în sezonul de primăvară.

Oltenii mai caută un fundaș stânga, dar căpitanul Petrolului, Valentin Țicu, nu reprezintă o variantă! E posibil ca dublura lui Bancu să vină de „afară”

Jair mai are contract cu Petrolul încă un an și jumătate. Și el își dorește să plece de la Petrolul la Craiova, dar momentan nu are ce face dacă nu se schimbă datele financiare ale transferului.

ADVERTISEMENT

Universitatea pregătită acum de Eugen Neagoe a realizat două transferuri până acum, ambele dezvăluite exclusiv de FANATIK. Este vorba despre Ișfan de la FC Argeș și macedoneanul Zajkov, ultima oară la Vorskla Poltava.

Oltenii mai doresc un fundaș stânga, o dublură pentru căpitanul Nicușor Bancu aflat în recuperare. Valentin Țicu nu reprezintă o variantă pentru craioveni, el nefiind pe placul staff-ului. Astfel că speranța celor de la Petrolul de a se redresa financiar cu o eventuală vânzare a căpitanului la Universitatea are șanse minime de concretizare.

ADVERTISEMENT

E foarte posibil ca Neagoe și staff-ul său să primească în cele din urmă un lateral stânga din străinătate, după ce oferta făcută celor de la Hermannstadt pentu Raul Opruț nu s-a ridicat la nivelul pretențiilor sibienilor.

  • 600.000 de euro este cota actuală a lui Jair Tavares, care va împlini 29 de ani pe 3 august
  • 21 de meciuri, 2 goluri și 2 pase de gol este bilanțul în SuperLiga a lui Jair la Petrolul. A fost titular în 20 de partide

  • 1,93 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT