Sport

Detaliul care arată că Mbappe va ajunge la Real Madrid. Fanii sunt în delir

Telenovela Kylian Mbappe nu a ajuns încă la final, însă ultima postare a fotbalistului i-a convins pe fanii lui Real Madrid că acesta va veni pe Santiago Bernabeu.
01.08.2023 | 19:00
Detaliul care arata ca Mbappe va ajunge la Real Madrid Fanii sunt in delir
Telenovela Kylian Mbappe nu a ajuns încă la final, însă ultima postare a fotbalistului i-a convins pe fanii lui Real Madrid că acesta va veni pe Santiago Bernabeu. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Exclus din lotul lui PSG pentru stagiul de pregătire din Japonia și Correa de Sud, fotbalistul de 24 de ani ar putea să nu joace deloc în următorul sezon dacă nu-și prelungește contractul scadent în vară sau nu se transferă în această perioadă de mercato.

Fanii lui Real Madrid sunt siguri de transferul lui Kylian Mbappe

Până la încheierea acestor discuții interminabile, Kylian Mbappe se pregătește la baza celor de la PSG. Însă, ultima sa postare în spațiul virtual i-a făcut pe fanii lui Real Madrid să viseze că transferul se va realizat cât de curând.

ADVERTISEMENT

Vicecampionul mondial a urcat pe contul de Instagram o fotografie cu câteva cărți de joc, însă amănuntul care a atras atenția este că primele trei aveau toate numărul 9. Este știut faptul că ”galacticii” sunt în căutarea unui număr 9 după ce Karim Benzema a ales să plece la Al Ittihad.

Mbappe Real Madrid fani

Suporterii lui Real Madrid au luat poza ca pe un indiciu pe care Mbappe l-a oferit cu privire la viitorul său și sunt convinși că francezul va ajunge încă din această vară la formația antrenată de Carlo Ancelotti.

ADVERTISEMENT

”Numărul 9 te așteaptă la Real Madrid”, ”De ce au toate cărțile numărul 9?”, ”E cel mai bun și vine la cel mai bun club din lume” sau ”Noul nostru număr 9”, au fost câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la fotografia fotbalistului.

Cât oferă Real Madrid pentru transferul lui Mbappe

PSG vrea cu orice preț să-l vândă pe Kylian Mbappe în această vară și este dispusă să asculte orice ofertă pentru transferul atacantului de 24 de ani. Dacă va rămâne pe Parc des Princes, dar fără să-și prelungească înțelegerea, jucătorul va fi ținut pe bancă timp de un an de zile.

ADVERTISEMENT

Presa spaniolă a anunțat că Real Madrid e decisă să nu ”liciteze” mai mult de 230 de milioane de euro pentru transferul lui superstarului francez, ținând cont că PSG îl va pierde gratis în vară dacă nu îl vinde acum.

După ce l-au ratat pe Leo Messi, șeicii de la Al Hilal s-au reorientat spre Mbappe și au făcut o ofertă de 300 de milioane de euro pentru achiziționarea sa. Deși ar fi urmat să primească un salariu anual de 700 de milioane de euro, atacantul a refuzat să meargă la arabi.

ADVERTISEMENT

La un moment dat s-a vorbit chiar despre posibilitatea ca Mbappe să ajungă la Liverpool, însă managerul Jurgen Klopp a negat cu vehemență această variantă. Tehnicianul german a menționat că ar fi o mutare mult prea costisitoare pentru ”cormorani”.

ADVERTISEMENT