Life

Dezvăluirea care dă totul peste cap. Ce i-a spus Regina Elisabeta a II-a lui Meghan Markle, înainte de nuntă

06.04.2021 | 14:39
Dezvaluirea care da totul peste cap Ce ia spus Regina Elisabeta a IIa lui Meghan Markle inainte de nunta
ADVERTISEMENT

Andrew Morton, cel care i-a scris biografia Prințesei Diana, a făcut o dezvăluire care pare să arunce în aer declarațiile făcute de Prințul Harry și soția lui, în faimosul interviu cu Oprah Winfrey. Ce i-ar fi spus, de fapt, Regina Elisabeta a II-a lui Meghan Markle, înainte de nunta actriței?

Meghan Markle a devenit faimoasă ca actriță după ce a jucat în serialul Suits. A renunțat la cariera ei atunci când s-a aflat oficial că este aleasa inimii lui Harry.

ADVERTISEMENT

Printre lucrurile de care s-au plâns cei doi soți a fost această disperare a Familiei Regale Britanice de a le controla viețile. În legătură cu cariera lui Meghan, Harry a susținut că singurul motiv pentru care i s-a fi putut permite să își continue drumul ca actriță ar fi fost legat de bani.

“I s-a sugerat să joace în continuare în filme doar pentru că nu ar fi destui bani pentru ca familia mea să acopere cheluielile pentru ea. Au fost niște discuții dificile înainte de nunta noastră. Ni s-a spus că vom avea probleme din cauza acestor motive legate de partea financiară”, a povestit Prințul Harry.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus Regina Elisabeta a II-a lui Meghan Markle, înainte de nunta cu Harry

Însă. biograful Prințesei Diana îi contrazice pe cei doi. Andrew Morton susține că Regina i-ar fi dat toată libertatea dorită lui Meghan. Mai mult decât atât, le-ar fi spus nepotului ei și viitoarei lui soții înainte de nuntă că își pot alege orice țară din lume în care să trăiască.

“Regina le-a dat posibilitatea să plece oriunde își doresc. Le-a spus: ‘aici sunt biletele voastre la Clasa I, alegeți în ce țară doriți să trăiți, o să vă facem ambasadori’.

ADVERTISEMENT

Iar lui Meghan Markle i-a mai spus că își poate continua oricând dorește cariera de actriță, în cazul în care nu dorește să primească responsabilitățile oficiale din partea Casei Regale, după căsătoria cu Harry. Dar, din păcate, cei doi soți au ignorat această propunere venită din partea Reginei Elisabeta a II-a”, a afirmat Andrew Morton, conform Daily Mail.

El a mai adăugat că acest lucru s-a întâmplat chiar la începutul relației cu Harry, iar cheltuielile respective, menționate de cei doi în interviul cu Oprah Winfrey, ar fi fost legate de plata agenților de securitate.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle însă a afirmat că nu avea deloc libertate, în perioada petrecută în Marea Britanie.

“Cei din Palat mi-au luat pașaportul, permisul de conducere și cheile de la mașină. Am ieșit din clădire doar de două ori în patru luni”, a afirmat soția lui Harry.

Ce se întâmplă cu relația dintre Harry și fratele său, Prințul William

După ce jurnalista Gayle King a făcut publice dezvăluirile lui Harry despre discuțiile telefonice avute cu fratele lui, Prințul William se simte rănit. Se pare că acum se teme să mai vorbească cu acesta, pentru că toate detaliile ar putea ajunge apoi în presă.

“Îl iubesc pe William din tot sufletul, este fratele meu. Am trecut prin iad împreună, dar acum suntem pe drumuri diferite”, a povestit Harry, în interviul cu Oprah Winfrey.

ADVERTISEMENT