Sport

Dezvăluiri de ultimă oră despre Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF. Calvarul prin care trece familia. ”Fizic este ciuruit, psihic este la pământ!” Exclusiv

FANATIK a aflat ultimele detalii legate de situația lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, aflat în continuare în Italia după accidentul grav în care a omorât un tânăr de 24 de ani.
10.01.2022 | 11:28
Dezvaluiri de ultima ora despre Mario Iorgulescu fiul presedintelui LPF Calvarul prin care trece familia Fizic este ciuruit psihic este la pamant Exclusiv
Mario Iorgulescu se află în continuare în Italia. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Familia Iorgulescu trece prin clipe de coșmar, după ce în septembrie 2020 Mario Iorgulescu  a condus sub influența cocainei, cu o alcoolemie în sânge de 1,96 g/l conform procurorilor și a omorât un tânăr care circula regulamentar pe sensul opus al drumului.

Mario Iorgulescu, doar o umbră a adolescentului care a fost odată. Ce se întâmplă cu fiul lui Gino Iorgulescu

FANATIK a aflat că Mario Iorgulescu se află în continuare în Italia, deși s-a speculat că ar locui în Elveția, la vila unde a stat în perioada în care era student la Geneva. Mario e în Italia deoarece în cazul în care ar fi intrat pe teritoriul Elveției ar fi putut fi deportat în România.

ADVERTISEMENT

Mario Iorgulescu mai are o condamnare de trei ani cu executare într-un proces în care a fost găsit vinovat pentru lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Puștiul de 24 de ani al președintelui LPF a ajuns în Italia după accidentul de mașină când a transportat de la  Spitalul Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti, Secţia ATI, la secția de terapie intensivă a unei clinici private. A fost externat pe 7 octombrie 2020 și a fost preluat de un institut de reabilitare psihiatrică, iar la finalul lui octombrie a fost mutat la o altă clinică. Nici până în acest moment mandatul european de arestare nu a fost pus în aplicare.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Mario Iorgulescu este păzit tot timpul de către familie

Mario Iorgulescu are parte de un tratament extrem de strict și nu este lăsat singur niciun moment de către cei din familie. Cei apropiați merg tot timpul la el, mai ales mama sa și fratele lui Gino Iorgulescu, Vicenziu.

Un apropiat al familiei Iorgulescu a mărturisit pentru FANATIK că Mario Iorgulescu se află într-o stare generală delicată: „Fizic este ciuruit, iar cu psihicul este la pământ. A spus că decât să stea așa în Italia, ca la un fel de închisoare, ar prefera să vină în țară să-și asume verdictul justiției”.

ADVERTISEMENT

Între timp, Ministerul Justiției a emis un comunicat legat de procedurile de extrădare a mai multor persoane celebre, iar pe această listă figurează și numele fiului lui Gino Iorgulescu.

Dani Vicol, bărbatul ucis de Mario Iorgulescu, avea doi copii

FANATIK a realizat un interviu tulburător în exclusivitate cu soția tânărului ucis de fiul președintelui LPF, Mario Iorgulescu.

ADVERTISEMENT

Dani Vicol avea toată viața înainte la doar 24 de ani și doi copii: o fată de șase ani și un fiu de doar patru luni, când Audi-ul său a fost distrus de impactul cu bolidul de 300.000 de euro al lui Mario Iorgulescu, un Aston Martin.

ADVERTISEMENT

Patricia Esmeralda, partenera de viață a lui Dani Vicol, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre coșmarul pe care îl trăiește: „În primul rând, îmi doresc să se facă dreptate! Omul ăsta (n.r. – Mario Iorgulescu) să nu se mai ascundă ca un laș prin spitale… Să vină să își execute pedeapsa! De ce bărbatul meu să stea doi metri în pământ și el să stea bine mersi? De ce de Sărbători, el să petreacă și eu, de Sărbători, să împart?  Când se face dreptate? Sincer, nu înțeleg de ce merge atât de greu procesul”.

Femeia îndurerată nici măcar nu vrea să audă că Mario Iorgulescu ar putea scăpa de închisoare dacă ar plăti un prejudiciu pentru a-și retrage plângerea penală: „Nu există așa ceva! (n.r. – despăgubiri) Pot să ofere toți banii din lume, eu nu îmi retrag plângerea din niciun punct de vedere… Toți banii din lume nu pot să repare faptul că eu nu mai am persoana iubită, alături, zi și noapte! Cu ce mă ajută banii ăia? Durerea, când mă duc eu și micuții la culcare și văd că am doi copii fără tată, este un lucru foarte greu. Am seri când abia mai respir! Copiii mei ies în parc, își văd prietenii cu tații lor, dar copiii mei nu au cui să spună `tati`”, povestește revoltată, pentru FANATIK, Patricia Esmeralda.

„Viața mea e în rău! Parcă pe ce trece timpul se simte mai mult lipsa lui Dani, greutățile se adună, lumea începe să uite că am avut un necaz și se simte din ce în ce mai mult lipsa lui. Totul fac singură, pentru copil, nu mai există persoana care să mă ajute, să mă îndrume…” – Patricia Esmeralda