Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dialog spumos între Adi Ilie și Sorin Cârțu: “Ți-am spus să mergi la mine să mănânci” / “Ai prețuri mari”

Adrian Ilie și Sorin Cârțu au avut un schimb de replici inedit în cadrul emisiunii Fanatik Superliga. Fostul antrenor al Craiovei a fost nemulțumit de prețurile impuse de "Cobra"
09.12.2023 | 18:35
Dialog spumos intre Adi Ilie si Sorin Cartu Tiam spus sa mergi la mine sa mananci  Ai preturi mari
DIALOG SPUMOS intre Adrian Ilie si Sorin Cartu. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Sub lumina reflectoarelor emisiunii FANATIK SUPERLIGA, un schimb amuzant și plin de farmec a avut loc între invitații de marcă ai show-ului. Moderatorul, Cristi Coste, a adus în discuție absența notabilă a lui Sorin Cârțu de la meciul Universității Craiova.

Sorin Cârțu a fost la munte

“Tu ce faci? Ai ratat meciul după mulți ani, nu? Ne spunea Mihai Rotaru, vineri, aici, la Fanatik, că nea’ Sorin nu o să mai fie pe stadion”, a remarcat moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

“Acum sunt la comanda nepoților. Dacă ei au zis că trebuie să merg la Poiană, mă duc. Și am fost la un restaurant unde mi-a aranjat Adrian Ilie o masă. Nici nu mi-a mai dat telefon, i-am dat telefon să-mi rezolve și mie o masă”, a spus Sorin Cârțu.

Într-o manieră relaxată, Sorin Cârțu a dezvăluit că a preferat compania nepoților săi, iar dacă aceștia hotărăsc că trebuie să meargă la Poiană, atunci acolo se îndreaptă. Cu umorul caracteristic, fostul antrenor de fotbal a povestit cum Adrian Ilie i-a rezervat o masă la un restaurant. Drumeția lui Sorin Cârțu l-a făcut pe acesta să rateze victoria echipei sale de suflet contra celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Cârțu a vorbit despre prețurile de la restaurantul lui Adrian Ilie

Atmosfera a devenit și mai lejeră în momentul în care Adrian Ilie a intervenit glumind, întrebându-l pe Cârțu dacă a intrat în emisiune pentru a se lua de el sau pentru a discuta despre fotbal. Dialogul dintre cei doi protagoniști s-a desfășurat într-o atmosferă plină de glume și replici rapide.

Adrian Ilie l-a invitat pe Cârțu să mănânce la el, iar acesta a ironizat pretinsul cost al mesei, întrebând dacă era pe gratis. Această interacțiune animată dintre cei doi protagoniști a adus un plus de divertisment în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Ai intrat în emisiune să te iei de mine, sau să vorbești de fotbal, că nu am înțeles?”, a glumit Adrian Ilie, moment în care Sorin Cârțu a răspuns: “Am glumit, e o nebunie ce e pe aici. În orice caz, cred că e ultima dată. M-am lăsat așa influențat de nepot, în rest e o aglomerație, iar mie nu îmi place sub nicio formă”.

“Ți-am zis să te duci la mine să mănânci că era mai ok”, a spus Adrian Ilie, iar Sorin Cârțu a oferit replica: “Da, bravo, păi știu că tu ai prețuri mari, era masa pe gratis?”. “Nu ți-am zis să mergi să mănânci? Ce, ți-am cerut bani?”, a fost replica lui Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dialog spumos intre Cartu si Ilie

ADVERTISEMENT