Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dialog spumos între Niţă şi Bănel. Mai poate pierde FCSB-ul campionatul după avansul uriaş?

FCSB-ul are 6 puncte avans în SuperLiga, iar Rapid se apropie după 1-0 pe terenul lui CFR Cluj. Robert Niţă susţine că ar putea apărea turbulenţe în cazul unei serii fără victorie.
10.02.2024 | 23:24
Dialog spumos intre Nita si Banel Mai poate pierde FCSBul campionatul dupa avansul urias
Mai poate pierde FCSB-ul campionatul după avansul uriaş? “Sunt curios cum va fi după un calup de trei meciuri fără victorie!”. Dialog spumos între Niţă şi Bănel. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB domină SuperLiga, având un start de 2024 foarte bun, cu 7 puncte din 9 posibile. Egalul cu Farul Constanţa nu a ştirbit încrederea roş-albaştrilor, care sunt siguri că vor lua titlul, după o pauză de 9 ani. Dar Rapid vine parcă și mai tare în 2024, cu 12 din 12 de la reluarea campionatului.

Mai poate pierde FCSB-ul campionatul după avansul uriaş: “Sunt curios cum va fi după un calup de trei meciuri fără victorie”

Robert Niţă a declarat la FANATIK SUPERLIGA că FCSB are în acest moment cel mai bun joc din SuperLiga, dar spune că lucrurile ar putea să se schimbe dacă va urma o spirală de rezultate negative:

ADVERTISEMENT

“Chiar dacă FCSB-ul a luat doar un punct cu Farul Constanţa, este echipa care joacă cel mai bun fotbal. Are continuitate la nivelul primului 11 şi la nivelul rezultatului. Acolo orice eşec poate schimba total percepţia. 

Se poate întâmpla absolut orice. Aş fi curios să văd cum vor fi gestionate lucrurile la FCSB când vor prinde un calup de trei meciuri fără victorie. Pentru că acum se vorbeşte că sunt ca şi campioni. 

ADVERTISEMENT

Abia aştept acel calup, recunosc. Pentru noi ar fi mult mai interesant de comentat, să fie trei-patru puncte la înjumătăţire. Adică să avem un play-off cu toţi jucătorii la turaţie maximă şi finanţatorii interesaţi”, a spus Robert Niţă.

Dialog spumos între Robert Niţă şi Bănel Nicoliţă

Fostul atacant al Rapidului a intrat într-un dialog spumos cu fostul jucător de la FCSB, Bănel Nicoliţă, care e sigur că roş-albaştrii nu au cum să rateze titlul în actuala stagiune, având în vedere jocul prestat:

ADVERTISEMENT

B.N.: Robert, eu stau liniştit. Vă las să vorbiţi!

R.N: “Aşa liniştit ai fost şi la meciul cu Farul şi ai rămas liniştit”

B.N. : “Treaba ta, Robertinho”

R.N: “Să nu vă treziţi anemici, la analize, peste 7 etape”

B.N: “Mergem împreună să sărbătorim”

Rapid a trecut cu 1-0 de CFR Cluj, gol Damjan Djokovic, în timp ce FCSB va primi duminică, pe teren propriu, vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Și va încerca să refacă distanța de nouă puncte față de formația lui Bergodi.

Mai poate pierde FCSB-ul campionatul după avansul uriaş: “Sunt curios cum va fi după un calup de trei meciuri fără victorie!”