Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Din vară se apucă din nou de treabă!”. Dezvăluiri despre noua echipă a lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu este foarte aproape să revină în antrenorat, iar probabila sa viitoare destinație a fost dezvăluită în direct la FANATIK SUPERLIGA.
27.03.2024 | 13:50
Din vara se apuca din nou de treaba Dezvaluiri despre noua echipa a lui Mircea Lucescu
Mircea Lucescu e gata să revină din vară în antrenorat. foto: sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu este un antrenor liber de contract după despărțirea de Dinamo Kiev survenită în toamna anului trecut, însă ziua când se va întoarce pe banca tehnică a unei echipe de club nu este foarte departe. A susținut mereu că nu poate sta departe de gazon și că va lua în calcul orice ofertă serioasă de a reveni în iarbă.

Mircea Lucescu, aproape să bată palma cu o echipă de club: „Din vară se apucă din nou de treabă!”

Mircea Lucescu a însoțit echipa națională a României în deplasarea de la Madrid pentru meciul amical contra Columbiei, însă nu se pune problema deocamdată să fie cooptat într-o funcție oficială la FRF. Pentru că planurile sale de viitor sunt cu totul altele.

ADVERTISEMENT

Și nu țin nici de marea dragoste Dinamo, club care trece printr-o situație extrem de dificilă din punct de vedere sportiv și în anturajul căruia a fost văzut destul de des în ultima vreme. Ba chiar s-a vorbit și de o implicare din punct de vedere financiar, alături de miliardarul Ion Țiriac. Totul, însă, nu a fost decât un simplu zvon…

Nu, Mircea lucescu se gândește să revină pe banca tehnică a unei echipe de club. Iar informații de ultimă oră dau ca sigură numirea sa din vară la Beșiktaș Istanbul, echipă pe care a mai antrenat-o în trecut și cu care a mai fost în negocieri și în octombrie 2023.

ADVERTISEMENT

„V-ați gândit și la vreo discuție cu președintele Burleanu să-i propuneți ceva lui Mircea Lucescu? Ar fi ceva imposibil pentru viitor?”, a vrut să afle moderatorul Horia Ivanovici de la Mihai Stoichiță ce planuri are conducerea FRF cu reputatul tehnician la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE lunea, marțea și vinerea, de la ora 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

„Nu… Deocamdată de ce să vorbesc despre acest lucru? Depinde de el în primul rând. Din ce am înțeles eu, din vară cred că Mircea Lucescu se apucă din nou de treabă.

ADVERTISEMENT

Din discuțiile pe care le știu eu, nu pot să le divulg, așa va fi… Vitalitatea pe care o are încă…”, a venit răspunsul rapid al directorului tehnic al FRF la FANATIK SUPERLIGA, emisiune a cărei premieră e disponibilă lunea, marțea și vinerea, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

„Am înțeles că se duce la turci. Eu cred că va fi la Beșiktaș, eu așa am informații, că din vară se duce acolo”, a venit Horia Ivanovici cu informații de ultimă oră despre viitoarea destinație a antrenorului Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

„Și eu cred că din vară Lucescu va fi din nou în focusul jurnaliștilor la o echipă… nu știu de unde…”, a confirmat Mihai Stoichiță informația că reputatul tehnician e gata să se reapuce de treabă la o echipă de club începând din sezonul viitor, dar păstrând suspansul asupra destinației finale.

Dezvăluiri despre noua echipă a lui Mircea Lucescu

ADVERTISEMENT