Sport

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru barajul cu FC Argeș. Sold out în PCH + s-a deschis și inelul 3. Update

Dinamo va întâlni FC Argeș în barajul pentru promovare/menținere în SuperLiga, iar fanii au cumpărat deja zeci de mii de bilete.
28.05.2023 | 10:09
Dinamo a pus in vanzare biletele pentru barajul cu FC Arges Sold out in PCH  sa deschis si inelul 3 Update
Dinamo va întâlni FC Argeș în barajul pentru promovare/menținere în SuperLiga, iar oficialii clubului au pus în vânzare biletele pentru jocul de pe Arena Națională. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
28-05-2023
07:16

Fanii dinamoviști vin în număr mare la meciul cu FC Argeș

Interes maxim în rândul suporterilor lui Dinamo pentru partida tur cu FC Argeș, din prima manșă a barajului pentru promovarea/menținere în SuperLiga, care au cumpărat peste 15.000 de bilete.

Pe pagina de Facebook a fanilor se precizează faptul că în peluză mai sunt doar 500 de tichete disponibile, la inele 1 și 2. De asemenea, începând de sâmbătă, 27 mai, a început vânzarea biletelor și pentru inelul 3 de la Arena Națională, pentru prima dată în acest sezon la un joc al ”câinilor”.

 

”Vom vrea să deschidem și inele superioare dacă se face sold-out în sectoarele deja deschise. Dacă deschidem inele superioare, costurile cu stewarzii cresc foarte mult. Puteam risca să deschidem toată arena, să fim nevoiți să angajăm un număr de 1.000 de stewarzi și să avem 20.000 de spectatori concentrați doar în zonele centrale.

De acum 2-3 sezoane, Arena Națională se închiriază doar integral, nu se mai închiriază doar primul inel. Costurile cu securitatea, cu mentenanța și curățenia diferă”, a declarat Vlad Iacob, pentru playsport.ro.

24-05-2023
17:36

Dinamo a vândut 6.000 de bilete pentru barajul cu FC Argeș

Dinamo a reușit deja să vândă peste 6.000 de bilete în prima zi de când au fost puse în vânzare tichetele pentru prima manșă a barajului de promovare cu FC Argeș, anunță Radio Dinamo 1948.

Astfel, se anunță pe Național Arena o atmosferă incendiară la meciul care va avea loc luni, 28 mai, de la ora 20:00, iar conducerea clubului așteaptă peste 20.000 de spectatori.

”Câinii” au terminat play-off-ul din Liga 2 Casa Pariurilor pe locul 4, ratând în ultima etapă promovarea directă, și astfel sunt nevoiți să joace o ”dublă” în fața piteștenilor pentru un loc pe prima scenă a fotbalului românesc.

Se vând bilete pentru întâlnirea Dinamo – FC Argeș

La un an distanță de la prima retrogradare din istoria clubului, Dinamo visează cu ochii deschiși la reîntoarcerea în SuperLiga. Pentru asta trebuie să treacă la baraj de FC Argeș, iar biletele pentru jocul tur au fost puse în vânzare.

ADVERTISEMENT

Prima manșă este programată luni, 29 mai, de la ora 20:00, pe Arena Națională, iar fanii care vor să vadă jocul din peluză trebuie să scoată din buzunar 19,48 lei, în timp ce cele mai scumpe tichete, 90 de lei, se găsesc la zona VIP.

Biletele în toate zonele stadionului la meciul tur dintre Dinamo și FC Argeș au următoarele prețuri:

ADVERTISEMENT
  • Peluze – 19,48 lei
  • Family Zone – 10 lei de copil și 40 de lei de adult
  • Tribuna 2 – 40 de lei
  • VIP albastru – 60 de lei
  • VIP roșu – 90 de lei

Tichetele se pot achiziționa online, dar și fizic de la casieriile stadioanelor Dinamo și Arena Națională, după următorul program:

ADVERTISEMENT
  • Vineri 16:00 – 20:00 – casa de bilete Stadion Dinamo
  • Sâmbăta 10:00 – 18:00 – casa de bilete Stadion Dinamo
  • Duminică 10:00 – 18:00 – casa de bilete Stadion Dinamo
  • Luni 13:00 – 20:45 – casa de bilete Stadion Arena Națională

Suporterii sunt chemați la stadion

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a clubului, suporterii dinamoviști sunt chemați la stadion pentru a fi alături de jucătorii lui Ovidiu Burcă în încercarea de a reveni în SuperLiga după doar un an de absență.

ADVERTISEMENT

”Nu este de ajuns să vrem victoria, ci trebuie să fim parte din ea! Cu fiecare inimă, cu fiecare glas, cu fiecare răsuflare, cu fiecare gând și emoție! DINAMO ne cheamă! DINAMO are nevoie de noi!

Indiferent dacă ești jucător, legendă, ultras sau simplu suporter! Indiferent dacă ai descoperit dragostea pentru DINAMO acum câțiva zeci de ani sau chiar acum. Vocea ta se aude! Dorința ta va scrie istoria lui DINAMO! Cu toții contăm pentru DINAMO!

Te așteptăm pe Arena Națională! Ne așteaptă un meci crucial! Trăim un moment pentru care am luptat împreună și tot împreună trebuie să trăim victoria! Luni, 29 Mai, ora 20.00, ne întâlnim să încurajăm, împreună, DINAMO la barajul pentru întoarcerea în SuperLiga!”, se arată în comunicat.

De ce se joacă meciul luni

”Săptămâna trecută, conducerile cluburilor Dinamo și FC Argeș, împreună cu FRF și deținătorii drepturilor de televizare au agreat de comun acord programarea meciurilor de baraj, urmând ca Dinamo să dispute meciul tur în ziua de luni, nu sâmbătă.

În acest mod, beneficiem de un timp suficient și cât mai echitabil pentru refacere a jucătorilor, apropiindu-ne de FC Argeș, care beneficiază de doua zile în plus. Implicit, în acest mod putem și să ne maximizăm șansele de recuperare a jucătorilor accidentați și să pregătim o calificare pe măsura așteptărilor și a eforturilor uriașe depuse de către toți dinamoviștii.

Vă așteptăm pe Arena Națională, să fim iar alături de DINAMO, în cel mai important meci disputat pe teren propriu din acest sezon!”, se încheie postarea făcut de clubul din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici