Sport

Programul lui Dinamo s-a schimbat după ce vremea le-a dat bătăi de cap. Amicalul „câinilor roșii”, înlocuit cu un antrenament. Update

Dinamo a jucat al doilea amical din 2023 împotriva unei echipe de liga a treia, CSO Plopeni. Meciul s-a jucat la Buftea și s-a încheiat cu scorul de 1-1.
31.01.2023 | 17:16
Programul lui Dinamo sa schimbat dupa ce vremea lea dat batai de cap Amicalul cainilor rosii inlocuit cu un antrenament Update
Dinamo a jucat al doilea amical al iernii contra lui CSO Plopeni. Sursă foto: Radio Dinamo
ADVERTISEMENT
31-01-2023
15:23

Programul lui Dinamo s-a schimbat din cauza vremii nefavorabile

Lotul lui Dinamo s-a reunit după vremea nefavorabilă care le-a dat bătăi de cap jucătorilor în stagiul de pregătire. Ultimul meci amical al „câinilor roșii” a fost amânat din cauza zăpezii din București din urmă cu trei zile. 

Pentru echipa antrenată de Ovidiu Burcă urma meciul de pregătire cu CSM Slatina, 1 februarie, însă potrivit unui anunț postat pe rețelele de socializare, lotul clubului din Ștefan cel Mare va continua ședințele de pregătire la Buftea.

Totodată, sâmbătă, 4 februarie, Dinamo avea programat meciul amical împotriva Gloriei Buzău, echipă cu care se confruntă pentru accederea în play-off-ul din Liga 2 Casa Pariurilor. În cele din urmă, cele două formații nu vor mai sta față în față, locul Gloriei Buzău fiind luat de CS Blejoi, echipă prahoveană din Liga 3. Partida va avea loc sâmbătă, 4 februarie, ora 12:00 la Buftea. 

27-01-2023
13:09

Dinamo, meci amânat cu Progresul Spartac din cauza zăpezii

Ninsorile care au căzut în ultimele ore în București, dar și în multe alte zone din țări crează deja primele probleme în fotbalul românesc.

Dinamo a anunțat oficial că partida cu Progresul Spartac a fost anulată: „Nu se mai joacă amicalul cu Progresul Spartac.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dinamo 1948 București (@dinamobucurestiofficial)


Meciul amical Progresul Spartac vs Dinamo București, programat sâmbătă, 28 ianuarie (ora 12:00), pe terenul sintetic al fostului stadion “Prefabricate”, a fost anulat din cauza condițiilor meteo nefavorabile anunțate în Capitală”, au scris „câinii” pe pagina oficială de Instagram.

25-01-2023
12:20

Ahmed Bani va face joi un RMN, după accidentarea din meciul cu CSO Plopeni

Ahmed Bani a părăsit terenul accidentat în timpul meciului amical disputat de Dinamo împotriva divizioanei a treia CSO Plopeni, dar lucrurile nu sunt așa de grave cum au părut la prima vedere.

Deși s-au speriat la început, oficialii dinamoviști s-au mai liniștit când au aflat un prim verdict din partea medicilor. Se pare că Bani a suferit doar o lovitură mai puternică și nu sunt motive de îngrijorare deocamdată.

Totuși, pentru a risipi orice fel de emoție, jucătorul va efectua joi un RMN. Dacă diagnosticul inițial va fi confirmat, perioada de repaus va fi de doar câteva zile.

 

25-01-2023
11:03

Ahmed Bani, accidentat grav în amicalul cu CSO Plopeni

Dinamo a remizat 1-1 cu CSO Plopeni, din Liga 3, în al doilea amical al iernii, însă nu scorul este cel care îi îngrijorează cel mai mult pe „câini”. Pe gânduri îi pune accidentarea serioasă pe care a suferit-o Ahmed Bani în minutul 34, după o intervenție dură a portarului Georgescu.

Mijlocașul dinamovist a fost nevoit să părăsească terenul pe brațele celor din staff-ul medical. „Mi-a trosnit osul. Nu mai pot să calc!”, a spus acesta când a ajuns la banca de rezerve a formației sale.

 

25-01-2023
08:39

Dinamo - CSO Plopeni 1-1 (Giafer 90+1 / Oprea 7)

Dinamo a susținut la Buftea al doilea meci amical al iernii contra lui CSO Plopeni, echipă ce evoluează în Liga 3. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, formația lui Ovidiu Burcă reușind golul egalizator prin Giafer, în minutele de prelungire.

Min. 90+1: GOOOL Dinamo! Giafer egalează în urma unui corner.

Min. 88: Șutul lui Borcea din careu lovește bara transversală.

Min. 86: Rămas singur cu portarul advers, Patriche șutează în acesta.

Min. 83: Șutul lui Iglesias trece puțin pe lângă poarta formației din Plopeni.

Min. 34: Bani se accidentează și părăsește terenul de joc în urma unei intrări mai dure a portarului Gerogescu. Ripostează, intră într-un conflict cu Minea, iar ambii combatanți văd cartonașuș roșu. Conform înțelegerii dintre cluburi, ei au fost înlocuiți.

Min. 13: Pop nu reușește să înscrie din câțiva metri, după o centrare a lui Iulian Roșu..

Min. 7: GOOOL CSO PLopeni! Oprea deschide scorul după o eroare comisă de apărarea dinamovistă, cu Oncescu și Bena în prim-plan.

Min. 1: A început partida.

Dinamo: Oncescu – Demici, Giafer, Bena, Amzăr – N.Roșu, I. Roșu – Bobea, Ghezali, A. Bani – Al. Pop. Rezerve: Dujmovic, Moura, Țîră, Iglesias, Borcea, Patriche, Cune, Șerban, Laruccea, Delciu, Florescu. Antrenor: Ovidiu Burcă

CSO Plopeni: Georgescu – Lobonț, Minea, Roberto Alexandru – Cătălin Vlad, A. Rusu – Rudaru, Dumitru, Ciobanu – V. Oprea. Rezerve: Cosmin Tudor, D. Iancu, Iulian Păun, Beniamin Lazăr, A. Ciucoiu, R. Zamfir, Radu Adrian, Ivan Razuan, Aurel Panait, S. Picioarea, R. Dragea. Antrenor: Daniel Dumitrache

Dinamo își revine din pumni după scandalul-monstru de la echipă, iar „alb-roșii” continuă seria meciurilor de pregătire.

Dinamo, meci amical cu CSO Plopeni la Buftea

„Câinii roșii” au anunțat pe pagina oficială de Facebook detaliile următorului meci amical pe care Dinamo îl dispută, în încercarea de a pregăti cât mai bine ultimele trei partide din sezonul regulat și să forțeze accederea în play-off-ul Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

„Dinamo București vs CSO Plopeni la Buftea. Al doilea meci amical programat în această perioadă de pregătire, Dinamo București vs CSO Plopeni (Liga 3), se va disputa miercuri, 25 ianuarie (ora 11:00), la Centrul Național de Fotbal de la Buftea”.

Dinamo a făcut și o scurtă descriere a adversarului din județul Prahova: „CSO Plopeni ocupă locul secund în seria a 5-a din Liga 3, partida urmând să fie transmisă de partenerii noștri de la Radio Dinamo 1948”.

ADVERTISEMENT

Cine transmite meciul dintre Dinamo și CSO Plopeni

Partida dintre Dinamo și CSO Plopeni va fi transmisă live pe Facebook și YouTube de către Radio Dinamo, la fel ca toate celelalte meciuri test din această pauză competițională.

„Seria celor nouă meciuri amicale ale dinamoviștilor, anunțate până la reluarea sezonului în Liga 2, a început cu CS Păulești (scor 0-0) și va continua cu următorii adversari”, mai anunță Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ce meciuri amicale mai are de jucat Dinamo

Ovidiu Burcă a stabilit nu mai puțin de nouă meciuri amicale până la reluarea campionatului. Astfel, Dinamo va întâlni pe:

  • 25 ianuarie: CSO Plopeni
  • 28 ianuarie: Progresul Spartac
  • 1 februarie: CSM Slatina
  • 4 februarie: Gloria Buzău
  • 8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite
  • 10 februarie: Unirea Slobozia
  • 11 februarie: Farul Constanța
  • 18 februarie: FC Brașov
ADVERTISEMENT

Dinamo, plângere oficială la comisii împotriva lui Vali Lazăr, după amicalul cu CS Păulești

Dinamo a terminat la egalitate primul amical al iernii, scor 0-0, împotriva celor de la CS Păulești, unde a evoluat Vali Lazăr, fostul jucător din Ștefan cel Mare.

Mijlocașul a avut un conflict chiar în timpul partidei cu Ovidiu Burcă și a aruncat două perechi de chiloți de damă spre bancă lui Dinamo, iar jucătorul ar putea fi suspendat, după ce Dinamo i-a făcut plângere: „Clubul nostru condamnă ferm gestul și declarațiile jucătorului Valentin Lazăr și va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia din timpul și de la finalul meciului amical Dinamo București vs CS Păulești, desfășurat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. 

Jucătorul celor de la CS Păulești a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanții mass-media prezenți la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat. 

Avem încredere în factorii responsabili din Federația Română de Fotbal și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente.

Considerăm că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul”, se mai arată în comunicatul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT