Sport

Dinamo bifează încă două transferuri! Anunţul oficialilor: “Sunt la antrenamente! Urmează să îi vedem!”

Dinamo caută soluţii să se întărească pentru noul sezon din liga secundă. "Câinii" sunt în discuţii cu Iulian Roşu şi Cătălin Ţîră, care sunt la comanda antrenorului Iulian Mihăescu.
15.07.2022 | 13:43
Dinamo bifeaza inca doua transferuri Anuntul oficialilor Sunt la antrenamente Urmeaza sa ii vedem
Cătălin Ţîră, duel în meciul Voluntari - Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a despărţit de majoritatea jucătorilor de mare experienţă după retrogradare. A fost un adevărat exod de la echipă, cu nu mai puţin de 23 de nume care au părăsit formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Dinamo bifează încă două transferuri! Anunţul oficialilor: “Urmează să îi vedem la lucru”

Cătălin Ţîră şi Iulian Roşu sunt noile nume de la antrenamentele echipei, anunţă Prosport. Cei doi fotbalişti urmează să fie testaţi de antrenorul Iulian Mihăescu şi dacă tehnicianul va fi mulţumit de nivelul la care sunt, li se va oferi un contract.

ADVERTISEMENT

Oficialii “câinilor” au confirmat pentru FANATIK că sunt şanse ca Ţîră şi Roşu să semneze cu Dinamo: “Ţîră şi Roşu sunt la antrenamentele echipei, urmează să îi vedem la lucru şi dacă toate sunt în regulă, o să semnăm contracte cu ei”.

La fel s-a procedat şi în cazul transferurilor lui Valentin Lazăr şi Neluţ Roşu. Cei doi fotbalişti au efectuat câteva antrenamente alături de echipă la Săftica, înainte de a semna contracte pentru viitorul sezon.

ADVERTISEMENT

Cătălin Ţîră revine după 6 luni la Dinamo!

Cătălin Ţîră revine după doar 6 luni la Dinamo. El a fost adus de Iuliu Mureşan în luna septembrie a anului trecut. Evoluţiile sale nu au fost la nivelul aşteptat şi a fost pus pe liber în iarnă, când Dinamo a făcut o campanie masivă de achiziţii.

A ajuns în Italia, în Serie D, la Bisceglie, acolo unde a prins doar 33 de minute în a doua parte a campionatului. Atacantul în 28 de ani vrea să îşi reseteze cariera şi revenirea la Dinamo ar putea să îi ofere şansa unui nou început.

ADVERTISEMENT

Iulian Roşu, crescut de FCSB!

Iulian Roşu este un mijlocaş ofensiv în vârstă de 28 de ani care a evoluat ultima dată la Metaloglobus. El a făcut junioratul la FCSB şi a evoluat la mai multe cluburi de liga secundă în carieră.

Este posibil ca cei doi să fie folosiţi de Iulian Mihăescu în confruntarea dintre Dinamo şi Unirea Constanţa, programată sâmbătă dimineaţa la Clinceni, în al treilea amical al verii pentru “câini”.

ADVERTISEMENT

Sezonul din Liga 2 începe pe data de 6 august. Dinamo a bifat trei transferuri până în acest moment: Bogdan Gavrilă, Neluţ Roşu şi Valentin Lazăr.

  • 28 de ani are Iulian Roşu
  • 33 de minute a prins Cătălin Ţîră în Serie D
ADVERTISEMENT