Sport

Dinamo – CS Blejoi 5-0, în al treilea meci de pregătire. „Câinii”, victorie cu doi oameni mai puțin. Video

Dinamo a câștigat categoric, scor 5-0 al treilea meci de pregătire al iernii. Clubul din Ștefan cel Mare a evoluat pe finalul partidei cu doi jucători mai puțin.
04.02.2023 | 13:42
Dinamo  CS Blejoi 50 in al treilea meci de pregatire Cainii victorie cu doi oameni mai putin Video
Dinamo - CS Blejoi, al treilea meci amical al iernii pentru clubul din Ștefan cel Mare. Sursă foto: Radio România.
ADVERTISEMENT
04-02-2023
09:54

Dinamo - CS Blejoi 5-0 (Cătălin Țîră 8, 11, 40, Borcea 33, Florescu 80)

Min. 80: GOOL Dinamo! Andrei Florescu a marcat cu un șut la colțul lung din interiorul careului. 

Min. 40: GOOOL Dinamo! Cătălin Țîră a înscris după o fază construită de Dinamo. Borcea i-a pasat lui Ghezali care a săltat mingea pentru atacantul „câinilor”, reușind hattrick-ul.

Min. 33: GOOL Dinamo! Neluț Roșu a pătruns în careu și a întors mingea pentru Borcea, care a înscris cu piciorul stâng din interiorul careului. 

Min. 11: GOOOL Dinamo! Cătălin Țîră reușește „dubla” din penalty. Portarul advers a ghicit colțul, însă nu a putut să respingă. 

Min. 8: GOOOL Dinamo! Căătlin Țîră a primit o pasă în fața porții din partea lui Neluț Roșu și a deschis scorul.

Min. 1: Partida a început!

Dinamo: Oncescu – Gabriel de Moura, Patriche (căpitan), Giafer, Demici – N. Roșu, I. Roșu – Borcea, Bani, Ghezali – Țîră. Rezerve: Dujmovic – Bena, Cr. Ionescu, Cune, Bobea, Al. Dragoș Irimia, Amzăr, A. Șerban, Al. D. Pop, Delciu, A. Florescu. Antrenor: Ovidiu Burcă

Programul lui Dinamo a suferit modificări din cauza problemelor cauzate de vremea nefavorabilă din București. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă joacă sâmbătă, 4 februarie, ora 12:00 un meci amical de pregătire contra CS Blejoi, din Liga 3 la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Dinamo, meci amical cu CS Blejoi la Buftea

Dinamo a anunțat pe rețelele de socializare programul perioadei de pregătire din iarnă. Lucrurile s-au schimbat, însă din cauza vremii nefavorabile din Capitală. „Câinii” trebuiau să joace sâmbătă, 4 februarie, împotriva Gloriei Buzău, însă în fața echipei lui Ovidiu Burcă va sta CS Blejoi, echipă prahoveană din Liga 3.

ADVERTISEMENT

Lotul clubului din Ștefan cel Mare mai are de disputat trei partide cruciale în Liga 2 Casa Pariurilor în misiunea de a prinde un loc de play-off. Meciul de pe 28 ianuarie, împotriva celor de la Progresul Spartac a fost amânat din cauza ninsorii.

Totodată, „câinii” aveau programat pe 1 februarie meciul cu CSM Slatina, însă elevii lui Burcă au continuat pregătirile la Buftea. „Băieții noștri continuă seria meciurilor de pregătire contra echipei CS Blejoi (Liga 3)”, a fost anunțul făcut de Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cine transmite meciul dintre Dinamo și CS Blejoi

Meciul dintre Dinamo și CS Blejoi va fi transmis de Radio Dinamo, atât pe pagina de Facebook, cât și pe canalul de Youtube, la fel ca toate celelalte meciuri test din perioada de pregătire din iarnă.

Dinamo nu a reușit să spargă gheața și să câștige în noul an. Clubul din Ștefan cel Mare a remizat cu CS Păulești, scor 0-0, în care atenția a fost îndreptată spre gestul lui Valentin Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

Pe 25 ianuarie, Dinamo a disputat al doilea meci de pregătire, însă deznodământul a fost același. „Câinii roșii” au remizat, scor 1-1 cu CSO Plopeni, la finalul unui meci în care Ahmed Bani a părăsit terenul accidentat. Deniz Giafer, în minutele de prelungire, a reușit să restabilească egalitatea cu echipa din județul Prahova.

Ce meciuri amicale mai are de jucat Dinamo

Dacă vor respecta programul anunțat inițial, dinamoviștii mai au de jucat patru meciuri amicale. Echipa lui Ovidiu Burcă mai are de jucat cu Unirea Constanța (25 februarie), CSC 1599 Șelimbăr (4 martie) și Politehnica Timișoara (11 martie) în Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Meciurile amicale ale lui Dinamo:

8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite
10 februarie: Unirea Slobozia
11 februarie: Farul Constanța
18 februarie: FC Brașov

Dorin Șerdean, conflict la cote maxime cu suporterii lui Dinamo: „E ilegal ce fac. Am cerut dizolvarea APCH!”

Dorin Șerdean are planuri mari în ceea ce privește clubul Dinamo, după ce acționarul majoritar al formației din Ștefan cel Mare a câștigat în instanță la mijlocul lunii decembrie 2022.

Suporterii „alb-roșiilor” vor să scape de Dorin Șerdean, însă acționarul nu vrea să renunțe, mărturisind că se află în discuții cu un nou investitor, care să poată salva clubul și să rezolve problemele financiare.

Totuși, Dorin Șerdean este de părere că Asociația Peluza Cătălin Hîldan folosește metode ilegale, astfel a cerut în instanță dizolvarea APCH. „Juridic, ei funcționează ca o asociație. Ca un ONG. ONG-urile nu se înscriu la Registrul Comerțului. Se înscriu la judecătorii. În statut, există obiectul de activitate și scopul pentru care a fost creată asociația respectivă.

Sunt asociații care strâng bani, știți bine, în vederea ajutorării unor persoane, unor categorii defavorizate. Dar ei au în Statut o relație cu CS Dinamo.

Așa scrie, și mai există sintagma folosită în actul respectiv, Clubul Sportiv Dinamo. Dar Clubul Sportiv Dinamo, sau CS Dinamo, sau Clubul Dinamo, altă sintagmă folosită acolo, nu înseamnă SC Dinamo 1948 SA.

Categoric nu pot împrumuta. Pentru că nu este în obiectul de activitate. În niciun aliniat nu specifică acest lucru. În toate aliniatele care sunt trecute în Statut se discută despre relația pe care ei o au ca suporteri cu Clubul Sportiv Dinamo, sau Dinamo. Sau secțiile sportive”, a declarat Dorin Șerdean, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT