Sport

Dinamo – CSA Steaua stârnește interes în rândul fanilor. Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul de pe Arena Națională

Dinamo - CSA Steaua este derby-ul din Liga 2 Casa Pariurilor, iar fanii au început deja să cumpere bilete pentru a fi prezenți pe Arena Națională.
06.09.2022 | 20:06
Dinamo  CSA Steaua starneste interes in randul fanilor Cate bilete sau vandut pentru derbyul de pe Arena Nationala
Dinamo - CSA Steaua este derby-ul din Liga 2 Casa Pariurilor, iar fanii au început deja să cumpere bilete pentru a fi prezenți pe Arena Națională. Sursă foto: fcdinamo.ro
ADVERTISEMENT

Conducătorii ”câinilor” au reușit să strângă suma necesară pentru închirierea Arenei Naționale, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, astfel că întâlnirea programată vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30, va avea loc pe cel mai mare stadion al țării.

Bilete multe vândute la derby-ul Dinamo – CSA Steaua

Un derby precum Dinamo – CSA Steaua naște multe pasiuni și orgolii, iar biletele au început să se vândă ca pâinea caldă deși au fost puse în vânzare cu mai puțin de 24 de ore în urmă, iar meciul a ajuns să se joace în eșalonul secund.

ADVERTISEMENT

Suporterii celor două mari rivale sunt așteptați să producă un adevărat spectacol la întâlnirea de vineri seară și se pare că aceștia sunt pregătiți de marele meci. Conform prosport.ro, până acum s-au vândut în jur de 8.000 de bilete.

Atât Dinamo, cât și CSA Steaua vin după victorii în Liga 2 Casa Pariurilor, ”câinii” impunându-se în duelul cu Concordia Chiajna, scor 1-0, în timp ce trupa lui Daniel Oprița a câștigat confruntarea cu Poli Iași, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor pentru Dinamo – CSA Steaua:

  • Peluze – 25 lei
  • Tribuna 2 – 40 lei
  • Tribuna 1 – 50 lei
  • Vip 2 – 70 lei
  • Vip 1 – 80 lei
  • Loje – 200 lei

De ce a primit CSA Steaua o peluză întreagă

Oficialii “câinilor” au luat o decizie surprinzătoare. Au acordat rivalilor de la CSA Steaua 8000 de bilete pentru acest derby, adică întreaga peluză dinspre Bulevardul Basarabia, preţul unui tichet fiind de 25 de lei.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, această decizie are şi un puternic substrat financiar. Dinamo a plătit 30.000 de euro pentru închirierea Arenei Naţionale şi speră măcar să îşi amortizeze această investiţie din vânzarea de bilete.

Oficialii lui Dinamo fac tot ce le stă în putință să-i atragă pe suporteri la stadion pentru partida cu CSA Steaua. ”Vineri seară vom avea ocazia să arătăm și în tribune CE ÎNSEAMNĂ DINAMO și să arătam toturor CEEA CE POATE FI DINAMO la fiecare meci, de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Este un mesaj și către investitori, pe care îi așteptăm la derby, unde vor avea ocazia să vadă acel fenomen numit Dinamo, care trece cu mult dincolo de fotbal”, au transmis Vlad Iacob, administrator special, și Eduard Ziriakus Galan, președintele DDB, pe pagina de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT
Tags: