Fotbal intern

Dinamo, din nou în pericol! De ce sumă e nevoie pentru plata salariilor și a ratei ANAF. Exclusiv

06.05.2021 | 16:21
Dinamo din nou in pericol De ce suma e nevoie pentru plata salariilor si a ratei ANAF Exclusiv
Dinamo, din nou in pericol! De ce suma e nevoie pentru plata salariilor si a ratei ANAF. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo are din nou mari probleme și e nevoie urgent de o sumă uriașă pentru plata salariilor pe o lună, dar și a ratei ANAF, la care se adaugă și alte reeșasonări.

Suporterii din programul DDB strâng din nou rândurile și încearcă să salveze echipa din nou din punct de vedere financiar. „Câinii” au cumpărat deja peste 24.000 de bilete virtuale pentru meciul decisiv de salvare cu Hermannstadt de pe 8 mai.

ADVERTISEMENT

Însă fanii-acționari vor trebui din nou să bage adânc mâna în buzunare și pe lângă prima de joc pentru victoria cu Iași, vor trebui să achite salariile pe lună, dar mai ales rata ANAF pentru baza de la Săftica.

Dinamo are nevoie de peste 200.000 de euro pentru a supraviețui

Din informațiile FANATIK, pe suporterii din programul DDB îi așteaptă niște zile extrem de grele, iar „câinii” vor trebui să contribuie la plata salariilor jucătorilor pe lună de zile, dar mai ales pentru rata ANAF, pentru a nu pierde singurul bun al clubului, baza de pregătire de la Săftica.

ADVERTISEMENT

Se pare că este vorba de o sumă de aproximativ 200.000 de euro, rata ANAF fiind undeva la 260.000 de RON, dar la care se adaugă și reeșalonări, din cauza că nu s-au făcut plăți pe perioada pandemiei.

Suporterii încearcă să se mobilizeze pe platformele de socializare, mai ales că următoarea tranșă din drepturile TV e destinată altor cheltuieli, așa că este nevoie încă o dată de intervenția suporterilor.

ADVERTISEMENT

Fanii din DDB au strâns în câteva zile 55.000 de euro pentru rata ANAF și au plătit salariile la Săftica

Fanii din programul DDB abia reușiseră inextremis să salveze baza de la Săftica, după ce s-au mobilizat extraordinar de repede și în doar câteva zile au strâns nu mai puțin de 55.000 de euro pentru plata ratei ANAF pentru baza de la Săftica.

La aceasta s-au adăugat și plăți salariile pentru cei cinci angajați de la Săftica, care amenințau că nu se mai prezintă la muncă, dar și a îngrijtorilor de la stadionul Dinamo în valoare de alte câteva mii de euro, ceea ce spune multe despre lupta nevăzută pe care o duc suporterii dinamoviști.

ADVERTISEMENT

Peluza Cătălin Hîldan confirmă informațiile noastre și tocmai a publicat un comunicat în care sunt abordate aceste probleme financiare: „Prin programul DDB asigurăm atât deplasările, cât și primele. Nu trebuie să uităm însă celelalte cheltuieli obligatorii, cum sunt salariile și taxele. Neplata dărilor către stat atrage penalități, în timp ce amânarea salariilor poate duce la pierderea jucătorilor, care devin (automat) liberi de contract. Trebuie să achităm cel puțin un salariu la echipă în cel mai scurt timp posibil, precum și ratele către ANAF. Toate acestea fac parte din salvarea lui Dinamo, misiune pe care suntem obligați să o ducem la capăt singuri, deocamdată”, au scris suporterii pe pagina oficială de Facebook.

  • 200.000 de euro e suma de care Dinamo are nevoie în următoarele săptămâni
  • 1.750.000 de euro au strâns până în acest moment fanii-acționari din programul DDB pentru club
ADVERTISEMENT