Sport

Membru important din DDB ironizează un transfer făcut de Dinamo: “Nu face sprint nici dacă vede cum mama lui e jefuită”

Daniel Șendre, membru important din DDB, pune tunurile pe unul dintre jucătorii aduși de Mircea Rednic la Dinamo: „Nu face sprint nici dacă vede cum mama lui e jefuită”.
13.11.2021 | 19:01
Membru important din DDB ironizeaza un transfer facut de Dinamo Nu face sprint nici daca vede cum mama lui e jefuita
ADVERTISEMENT

Dinamo a obținut, în amicalul cu FC Buzău, scor 3-2, prima victorie după o lungă serie de rezultate negative, dar criticile nu au întârziat să apară. Membru important al DDB, program prin intermediul căruia suporterii sprijină echipa cu sume importante de bani în încercarea disperată de a evita falimentul, Daniel Șendre dă de pământ cu Michel Espinosa.

Nu poate face sprint nici dacă vede cum mama lui e jefuită. Băiatul ăsta nu are absolut nici o treabă cu fotbalul. Cum și-o fi dat Rednic acordul pentru așa ceva, îmi scapă”, a răbufnit acesta, într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Transferat cu exact o lună în urmă, din postura de jucător liber de contract, mijlocașul francez de origine cameruneză nu a avut o prestație deloc îmbucurătoare în partida disputată sâmbătă după-amiază, pe stadionul „Gloria” din Buzău. Ba chiar a greșit grav pe final, permițându-i lui Keita să reducă din diferență cu un șut spectaculos, la vinclu.

Michel Espinosa, criticat de un membru important al DDB după amicalul cu FC Buzău

O enigmă pentru mine cum de Espinosa a ajuns să joace fotbal. Aleargă într-un mod foarte straniu și nu poate face sprint nici dacă vede cum e jefuită mama lui, la 10 m distanță, în vale, pe o stradă în pantă. Eu îl urmăresc fascinat pe teren, pe cuvânt! El vrea, săracul, e clar că îi place fotbalul, chiar cere mingea de la colegi, apoi dă repede pasă înapoi sau în lateral, numai înapoi sau în lateral, altfel nu, după care se bagă în sufletul celui căruia i-a pasat. Se duce la doar 2 metri de coechipier și cere mingea, iar, gesticulând foarte haios.

ADVERTISEMENT

Când nu are balonul, Michel DIRIJEAZĂ colegii la fel cum dirijează un polițist de la rutieră mașinile în intersecție. Ridică mânuțele alert, indicându-i colegului unde să paseze. Evident că nu-l ascultă nimeni, Slavă Domnului! Deși are deja 3 meciuri oficiale la Dinamo, în amicalul cu Gloria Buzău, de astăzi, Michel își trăgea sufletul aplecat pe genunchi, după numai 40 de minute jucate.

Cred că e singurul african cu splină și foarte posibil fără un plămân. (Dinamo trebuie să-i facă neapărat niște raze, un RMN, habar n-am). Îmi aduc aminte cum în meciul de debut, la Dinamo, l-a lovit un coleg, din greșeală, ușor, cu mingea în cap, o centrare prost direcționată, nimic altceva.

ADVERTISEMENT

Rezultatul!? MICHEL A CĂZUT BLANĂ ȘI ACOLO PE GAZON A RĂMAS. M-a pufnit râsul! Faza de jos e din amicalul de azi. MICHEL a cerut, din nou, pasă, pentru că lui îi place fotbalul, v-am zis, așa că puștiul din poartă chiar n-a avut minte și i-a trimis mingea acolo, pe centru, CU MÂNA, la vreo 20 de metri.

Cam cât de tare să fi ajuns balonul la Michel!? Ei bine, ce vedeți voi în print screen este mingea DUPĂ ce a făcut al nostru preluare, nu înainte! Aproximativ 1 metru și 10 să fi sărit mingea din el, cam așa apreciez, nu!? Bă băiatule, adversarul era la vreo 5 m distanță, în print screen recuperase vreo 3 și tot a ajuns primul!

ADVERTISEMENT

Pas scurt și gol spectaculos pentru Buzău! Evident că îi mai iese și lui câte ceva, mai trag adversarii în el, mai scapă Michel și câte o pasă înainte, într-un meci întreg i se întâmplă lucruri bune și unui arac, însă băiatul ăsta nu are absolut nici o treabă cu fotbalul. Cum și-o fi dat Rednic acordul pentru așa ceva, îmi scapă. Bă, nici măcar salariul nu vreau să i-l știu!”, a scris Daniel Șendre.

„Cine o fi lăsat poarta deschisă, nu știu, cert e că omul e titular”

În încheierea mesajului său, purtătorul de cuvânt al DDB a trecut în revistă cariera de fotbalist profesionist a lui Michel Espinosa până în octombrie 2021, când a semnat cu Dinamo. La cei 28 de ani ai săi, mijlocașul defensiv se poate „lăuda” doar cu echipe din ligile inferioare ale Franței sau Croației, precum și o scurtă experiență în Bulgaria, la Botev Plovdiv.

CV-ul lui spunea totul. Michel a fost 2 ani la juniorii lui Toulouse FC, dar nu a prins lotul echipei mari, evident. Cum a făcut majoratul, cum l-au pus oamenii ăia pe cursă. De ținut la juniori l-au ținut de teamă să nu fi fost acuzați de rasism, sunt convins.

Michel a ajuns în Liga a IV-a, la TRELISSAC, unde a rezistat doar 1 an. Au urmat vreo două-trei echipe tot de nivelul ăsta, apoi Michel al nostru a ajuns în Pula, la Istra.

După doar 1 sezon i-au dat și croații viteză, la vale, până la bulgari. În iulie 2021 l-au petrecut și vecinii, iar de atunci Michel a stat pe bară, până a ajuns în curte la noi.

Cine o fi lăsat poarta deschisă, nu știu, cert e că omul e titular. Menționez că Michel are aproape 30 de ani și contract profesionist doar de 6. P.S. Cu RMN-ul ăla chiar nu glumesc”, a conchis Daniel Șendre.

ADVERTISEMENT