Sport

Dinamo a câştigat ultimul amical al iernii! “Câinii” au punctat de două ori în repriza secundă cu FC Braşov

Dinamo a câştigat cu 2-1 ultimul amical al iernii, împotriva celor de la FC Braşov. Au marcat pentru "câini" Ahmed Bani şi Neluţ Roşu.
18.02.2023 | 16:25
Dinamo a castigat ultimul amical al iernii Cainii au punctat de doua ori in repriza secunda cu FC Brasov
FC Braşov - Dinamo, în liga secundă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
18-02-2023
13:02

Dinamo - FC Braşov 2-1 (Bani, Roșu / Mitrov)

FINAL DE MECI! Dinamo se impune cu 2-1 în faţa celor de la FC Braşov. Au înscris Ahmed Bani şi Neluţ Roşu pentru “câini”, în timp ce oaspeţii au înscris în final prin Mitrov, după o greşeală a apărării dinamoviste. 

PAUZĂ: Dinamo şi FC Braşov se află la egalitate, scor 0-0. O repriză echilibrată, fără ocazii importante de gol. 

Start de meci!

Echipele de start:

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, Demici – N. Roșu, I. Roșu, Iglesias – Borcea, Ghezali, Bani. Antrenor: Ovidiu Burcă

FC Brașov: Ureche – Sorsa, Fustar, Oltean, Dumbravă – Pîrvulescu, Lazăr, Izata – Spătaru, Tudor, Angelov. Antrenor: Dan Alexa

Dinamo intră pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte pregătirile pentru ultimele trei etape ale sezonului regulat din Liga 2 Casa Pariurilor. “Câinii” joacă un amical cu FC Braşov, ultimul test înaintea meciurilor oficiale.

Dinamo – FC Braşov, ultimul amical înainte de reluarea ligii secunde!

Confruntarea se va disputa la Petrăchioaia, lângă Afumaţi, locaţia fiind găsită de fanii “câinilor”, baza sportivă din localitate fiind reabilitată în anul 2020. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 14:00.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MECIUL: 

Echipa de start a lui Dinamo (4-3-3): Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, Demici – N. Roșu, I. Roșu, Iglesias – Borcea, Ghezali, Bani. Rezerve: Dujmovic, Bena, D. Irimia, V. Stanciu, Al. Irimia, Șerban, Pop, Delciu, Florescu. Antrenor: Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă a insistat ca ultimul amical să se dispute pe iarbă naturală!

Dinamo a disputat şase meciuri de pregătire în acest an, echipa antrenată de Ovidiu Burcă înregistrând trei remize, două victorii şi o înfrângere până acum: 0-0 cu CS Păulești, 1-1 cu CSO Plopeni, 5-0 cu CS Blejoi, 3-0 cu Muscelul Câmpulung, 0-2 cu Unirea Slobozia și 0-0 cu Farul 2 Constanța.

ADVERTISEMENT

Meciul se va disputa pe iarbă naturală, antrenorul Ovidiu Burcă solicitând special ca măcar un meci amical să se dispute pe suprafaţă naturală, toate celelalte partide de pregătire fiind disputate pe sintetic:

“Mai sunt trei etape, speranțele sunt mult mai mari față de cum am început, suntem la doi pași de play-off, dacă vom câstiga aceste 3 etape, vom avea șanse foarte mari. trebuie să rămânem concentrați, să rămânem în formă maximă, sunt trei finale și sperăm să intrăm în play-off”, a declarat Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

Dinamo se întoarce pe “Arcul de Triumf” pentru meciurile oficiale!

Dinamo a primit o veste mare, cu o săptămână înainte de reluarea ligii secunde. “Câinii” vor putea evolua pe arena “Arcul de Triumf” în meciurile de pe teren propriu, acolo unde au putut programa un singur meci anul trecut: 2-3 cu Sepsi, în Cupa României.

Ovidiu Burcă se bazează pe acelaşi lot pe care l-a avut şi în prima parte a sezonului, Dinamo având interdicţie la transferuri, dictată de FIFA. Însă asta nu l-a oprit pe antrenor să facă curăţenie în lot, cinci jucători fiind puşi pe liber.

ADVERTISEMENT

Astfel, Alin Dudea, Ştefan Fara, Vasile Buhăescu şi Bogdan Gavrilă şi-au reziliat contractele cu Dinamo, în timp ce Marius Tomozei a fost trimis să se antreneze cu juniorii, după ce oficialii echipei au anunţat că nu pot să îi satisfacă cerinţele de reziliere.

ADVERTISEMENT