Sport

Ultimul “renegat” de la Dinamo, trimis de Ovidiu Burcă să se antreneze cu juniorii: “Nu am avut resursele financiare pentru cerinţele lui!”. Update exclusiv

Marius Tomozei este ultimul fotbalist rămas sub contract cu Dinamo de pe lista neagră a lui Ovidiu Burcă. Fotbalistul a fost exclus din lot şi trimis să se antreneze cu juniorii.
17.02.2023 | 18:55
Ultimul renegat de la Dinamo trimis de Ovidiu Burca sa se antreneze cu juniorii Nu am avut resursele financiare pentru cerintele lui Update exclusiv
Ovidiu Burcă şi jucătorii lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
17-02-2023
16:36

Vlad Iacob: "Nu am avut resursele financiare să îi satisfacem pretenţiile!"

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, a explicat pentru FANATIK că pretenţiile lui Marius Tomozei nu au putut fi rezolvate, iar fotbalistul a refuzat să renunţe la bani, astfel că a fost exclus din lot: 

“Nu am ajuns la un numitor comun pentru că nu am avut resursele financiare pentru cerinţele dumnealui. Asta este. A rămas la club, cel puţin momentan, nu face parte din lot. A fost alegerea dumnealui, nu am putut să îi îndeplinim cererile, el nu a vrut să renunţe la bani”, a spus Vlad Iacob pentru FANATIK

Dinamo se pregăteşte de ultimele trei etape din liga secundă cu obiectivul de a intra în play-off. “Câinii” au avut interdicţie la transferuri, însă Ovidiu Burcă a făcut curăţenie în lot, punând pe lista neagră cinci fotbalişti după greva din luna ianuarie, când fotbaliştii au refuzat să se antreneze din cauza restanţelor salariale.

Ultimul “renegat” de la Dinamo, trimis de Ovidiu Burcă să se antreneze cu juniorii!

Patru dintre ei şi-au reziliat contractele cu Dinamo: Alin Dudea, Ştefan Fara, Vasile Buhăescu şi Bogdan Gavrilă. Singurul rămas este Marius Tomozei, care timp de o lună a negociat rezilierea cu “câinii”, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord.

ADVERTISEMENT

Aşa cum FANATIK a anunţat, Tomozei a solicitat plata salariilor la zi pentru a rezilia, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Iar în momentul în care a ajuns la un acord cu conducerea pentru diminuarea salariului şi întoarcerea la antrenamente, Ovidiu Burcă a intervenit şi a anunţat că nu are nevoie de jucător.

După încheierea perioadei de mercato, cei de la Dinamo l-au anunţat pe Marius Tomozei că se va pregăti cu juniorii până în vară, când îi va expira contractul cu clubul. Astfel, fundaşul recent revenit după o ruptură de ligamente încrucişate, este într-o situaţie delicată.

ADVERTISEMENT

Marius Tomozei vrea să îşi găsească dreptatea în instanţă!

Din informaţiile noastre, fotbalistul se gândeşte să îi acţioneze în instanţă pe cei de la Dinamo. Cert este că el nu va face parte din lotul lui Ovidiu Burcă pentru a doua parte a sezonului, deşi Dinamo nu are un lot stufos din punct de vedere numeric şi, mai ales, valoric.

Cu toate acestea, Dinamo are o şansă importantă de a ajunge în play-off-ul ligii secunde. “Câinii” joacă în prima etapă cu Unirea Constanţa, echipă aflată aproape de desfiinţare, iar apoi mai au de jucat cu Şelimbăr şi Poli Timişoara.

ADVERTISEMENT

Dinamo, la două puncte de play-off!

Echipa lui Ovidiu Burcă este la doar două puncte de Gloria Buzău, echipa de pe ultimul loc de play-off. Se anunţă o luptă dură pentru un loc între primele şase, Concordia având şi ea mari pretenţii după transferurile din această iarnă.

Situaţia financiară a clubului rămâne una dificilă. “Câinii” nu au găsit niciun investitor până la ora actuală, astfel că societatea funcţionează în continuare cu banii veniţi de la DDB şi de la sponsori.

ADVERTISEMENT

Dinamo speră să revină în SuperLiga după doar un an de la retrogradare. Totuşi, şansele de a reveni în elită sunt destul de mici, având în vedere că lotul este subţire şi nici resursele financiare nu sunt la nivelul primei ligi.

  • 32 de ani are Marius Tomozei
  • 3.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Tomozei
ADVERTISEMENT