Sport

Dinamo, în pericol iminent! Suma uriașă care trebuie achitată până în aprilie: “Fără investitori nu avem o șansă reală”. Exclusiv

Se apropie momentul licenţierii, iar lucrurile nu arată bine pentru Dinamo. Din informaţiile FANATIK, "câinii" au nevoie de 1 milion de euro până în luna aprilie.
18.02.2023 | 20:04
Dinamo in pericol iminent Suma uriasa care trebuie achitata pana in aprilie Fara investitori nu avem o sansa reala Exclusiv
Suporterii lui Dinamo, alături de echipă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte de ultimele meciuri ale sezonului regulat din Liga 2 Casa Pariurilor. Sezonul se reia peste o săptămână, iar trupa lui Ovidiu Burcă are o şansă reală de calificare în play-off, fiind la două puncte de locul şase. În plus, “câinii” au şi un program destul de lejer.

Dinamo, în pericol iminent! Suma uriașă care trebuie achitată până în aprilie

Dar îngrijorările rămân de ordin financiar. În condiţiile în care niciun investitor nu se întrevede la orizont, Dinamo are nevoie de un miracol pentru a obţine licenţa pentru sezonul viitor, care să le permită “câinilor” să se bată la promovare.

ADVERTISEMENT

Astfel, până la finalul lunii aprilie, cel târziu, Dinamo trebuie să strângă 1 milion de euro pentru licenţă, iar pe lângă aceşti bani, trebuie să acopere şi cheltuielile curente ale echipei, care nu sunt deloc de neglijat.

Vlad Iacob: “Ca să avem o şansă reală şi nu una pur teoretică, avem nevoie de investitori”

Administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob, a vorbit pentru FANATIK despre acest subiect, spunând că, în acest moment, singura şansă reală pentru Dinamo este apariţia unui investitor:

ADVERTISEMENT

“Ne gândim la momentul licenţierii, care este foarte important. Din punctul meu de vedere, ca să avem o şansă reală şi nu una pur teoretică, avem nevoie de investitori. 

Suporterii fac absolut toate eforturile, dar până acum nu s-a ajuns la strângerea acestei sume, nu a fost vreodată strângerea unei sume atât de mari într-un timp atât de scurt de când Dinamo este în această situaţie.

ADVERTISEMENT

“Nu ştiu dacă Programul DDB ar putea face faţă”

Nu ştiu dacă Programul (n.r. Program DDB) ar putea face faţă. Poziţia mea de administrator special mă obligă să caut soluţii, cu un grad de certitudine cât mai ridicat. Le mulţumesc suporterilor pentru eforturile fantastice.

În două luni şi jumătate trebuie să strângem aproximativ 1 milion de euro. O sumă uriaşă care trebuie adusă până la finalul lunii aprilie”, a spus Vlad Iacob pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

DDB, mesaj mobilizator pentru fani: “Nu vă lăsați învinși! Nu vă lăsați doborâți!”

Suporterii înscrişi în Programul DDB au primit pe mail un mesaj de mobilizare pentru a continua lupta pentru supravieţuirea lui Dinamo. Ei sunt încurajaţi să continue donaţiile, în condiţiile în care singurele venituri ale clubului sunt cele asigurate de program şi de la sponsori:

“Ne adresăm tuturor, Câinilor! Tuturor suporterilor! Tuturor dinamoviștilor! Nu vă lăsați învinși! Nu vă lăsați doborâți! Oricine poate obosi, dar nu NOI! Oricine se poate îndoi, dar nu NOI! NOI suntem ultima linie! Ne sprijinim, ne ajutăm, ne mobilizăm, ridicăm sabia scăpată, dar NU LASAM ACEST DOMINO SĂ SE NĂRUIE!

Nu putem fi o voce, fără să fim criticați. Nu putem face lucruri imposibile, fără riscul unor eșecuri. Nu putem iubi Dinamo, fără să suferim. Vă încurajăm cu toată inima să fiți alături de NOI!”, este o parte a mesajului transmis fanilor cotizanţi.

În ciuda multiplelor discuţii din spaţiul public pe această temă, la Dinamo nu a apărut niciun investitor şi lucrurile rămân foarte complicate din punct de vedere financiar. Suporterii au ţinut clubul pe linia de plutire, însă 1 milion de euro de strâns în mai puţin de două luni şi jumătate poate fi un efort prea mare pentru stadiul în care se află programul DDB acum.

  • 30 aprilie este data limită la care trebuie plătite datoriile
  • 1.000.000 de euro este suma de care Dinamo are nevoie până atunci
ADVERTISEMENT