Sport

Dinamo, interzis la transferuri. Prima reacție oficială a clubului după anunțul FIFA

Dinamo București a primit interzis la transferuri din partea FIFA, astfel „câinii roșii” nu pot aduce niciun jucător în perioada de mercato din iarnă. Reacția oficială a clubului.
11.11.2022 | 16:59
Dinamo interzis la transferuri Prima reactie oficiala a clubului dupa anuntul FIFA
Dinamo a primit interdicție din partea FIFA de a face transferuri. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo luptă pentru accederea în play-off-ul ligii secunde. Totuși, formația lui Ovidiu Burcă se lovește și de alte probleme care nu se pot rezolva pe terenul de joc. FIFA le-a interzis dinamoviștilor să facă transferuri, astfel lotul pregătit de Ovidiu Burcă nu va putea fi ajustat în iarnă.

Dinamo a primit interzis la transferuri din partea FIFA. Vlad Iacob a oferit prima reacție

Dinamo s-a confruntat cu astfel de probleme și în sezonul trecut, atunci când FANATIK dezvăluia în exclusivitate că FIFA le-ar putea interzice „câinilor roșii” să transfere fotbaliști noi. Aflată pe locul 10 în Liga 2 Casa Pariurilor, la 4 puncte de play-off, Dinamo a primit o nouă lovitură.

ADVERTISEMENT

Echipa din Ștefan cel Mare nu va putea aduce jucători care să împrospăteze lotul, însă administratorul special al echipei, Vlad Iacob, care a confirmat interdicția FIFA, a promis că totul se va ameliora înainte de perioada de mercato din iarnă.

Vlad Iacob este convins că aceste piedici, venite din partea FIFA, sunt rezultatul problemelor care au avut loc la conducere încă din anii trecuți. „Este adevărat. Avem interdicţie la transferuri. E vorba de nişte litigii avute cu nişte jucători, înainte de intrarea în insolvenţă.

ADVERTISEMENT

Vlad Iacob, despre interdicția FIFA: „O s-o rezolvăm până în perioada de transferuri din iarnă”

„E o decizie foarte ciudată a FIFA pe care am contestat-o şi aşteptăm un răspuns. Avem speranţe că se va rezolva. Nu e prima dată când ni se întâmplă asta. Am avut şi vara trecută şi acum două veri. Toate problemele financiare şi manageriale au consecinţe.

O s-o rezolvăm până în perioada de transferuri din iarnă”, a declarat Vlad Iacob, potrivit as.ro. În ceea ce privește următorul meci, Dinamo a anunțat că s-au pus în vânzare biletele pentru partida cu CSC Dumbrăvița.

ADVERTISEMENT

Formația pregătită de Ovidiu Burcă va reveni la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastastovici” pentru duelul cu echipa din Timiș. În meciul precedent, „alb-roșiii” au pierdut în Cupa României împotriva lui Sepsi, scor 2-3.

Dănuț Lupu, detalii despre investitorul arab interesat de Dinamo: „Vorbesc foarte serios”

Dănuț Lupu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre situația clubului de la Dinamo și a dezvăluit că există un investitor arab care s-a interesat de club. „Surprinzător, chiar există cineva. Vorbesc foarte serios! Dar în momentul de față e foarte greu să vină cineva.

ADVERTISEMENT

„E arab, dar nu e ce spune domnul Anghelache. Eu nu știu dacă e miliardar sau nu. Dar chiar există cineva. E un om de afaceri care nu e cetățean român. Nu trăiește în România, dar poate să țină două echipe în SuperLiga liniștit. Locuiește la Dubai. Am fost la o întâlnire când a fost în România acum vreo două, trei luni. Se referă la Dinamo 1948.

Nu e o persoană cunoscută în România. Dacă vor reuși să ajungă la o înțelegere cu Lotusul și să ajungă la zero, omul e dispus să vină să investească. Adică domnul Zăvăleanu să reușească să ducă firma la zero. Să nu aibă datorii.

Dinamo 1948 a trimis un avocat care a vorbit cu domnul Zăvăleanu. Are 20-30 de milioane oricând să îi bage în Dinamo. Nu știu de ce ar investi, fiecare cu nebuniile lui. Numele lui nu a apărut. A făcut o altă afacere în România, în domeniul bancar, asociatul lui i-a spus de Dinamo. Omul e foarte serios. Nu vorbește românește, nu a avut legătură cu România”, a declarat președintele secției de fotbal a CS Dinamo, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT