Sport

Dinamo, lăudată de un rival pentru ultimele prestații: ”Are toate șansele să se salveze”

Dinamo a încheiat în forță sezonul regulat din SuperLiga, reușind să câștige 7 puncte din 9 posibile, iar un rival nu a contenit cu laudele la adresa ”câinilor”.
13.03.2024 | 23:25
Dinamo laudata de un rival pentru ultimele prestatii Are toate sansele sa se salveze
Dinamo a încheiat în forță sezonul regulat din SuperLiga, reușind să câștige 7 puncte din 9 posibile, iar un rival nu a contenit cu laudele la adresa ”câinilor”. Sursă foto: Simion MECHNO/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

„Câinii” au învins în ultima etapă pe UTA Arad, scor 1-0, și au părăsit locurile direct retrogradabile. Formația din Ștefan cel Mare începe cu mare încredere play-out-ul, sperând că va reuși să-și păstreze locul în SuperLiga.

Un rival a avut numai cuvinte de laudă pentru Dinamo

Rival tradițional al lui Dinamo, fostul mare portar Helmuth Duckadam i-a lăudat pe ”câini” pentru evoluțiile din ultimele runde și a salutat aducerea pe banca tehnică a croatului Zeljko Kopic.

ADVERTISEMENT

”Dinamo, senzațional. Cine a ales acest antrenor (n.r. – Zeljko Kopic) și i-a dat mână liberă să-și aducă jucători a fost inspirat, e puțin zis, foarte inspirat. Dinamo joacă un fotbal bun, deci are toate șansele să se salveze.

Cred că sunt echipe mai slabe, cel puțin la baraj poate să ajungă fără probleme, iar la baraj n-o să aibă nicio echipă din prima ligă probleme cu una din Liga a 2-a, pentru că Liga a 2-a este foarte slabă, să nu spun altfel”, a declarat Duckadam, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Calculele lui Nicolescu pentru salvarea de la retrogradare

Horia Ivanovici a explicat la FANATIK SUPERLIGA că Andrei Nicolescu a fost principalul om care l-a adus pe Zeljko Kopic la Dinamo. Mideratorul a mărturisit că meritul îi aparține în totalitate actualului șef al formației din Ștefan cel Mare.

Chiar dacă șeful lui Dinamo a avut mai multe momente în care fanii s-au simțit ofensați sau au fost supărați pe acesta, Horia Ivanovici susține, cu dovezi, că Nicolescu este autorul principal care a reușit să aducă un antrenor serios pe măsura așteptărilor “câinilor”.

ADVERTISEMENT

Lupta pentru salvarea de la retrogradare continuă în play-out, iar Andrei Nicolescu și-a făcut calculele la FANATIK SUPERLIGA. Administratorul special de la Dinamo are emoții în continuare, însă jocul trupei lui Zeljiko Kopic îi dă speranțe mari.

”Începe bătălia decisivă. Dacă calitatea jocului prestat ar reflecta 100% punctele tot timpul v-aș răspunde da, nu am nicio emoție. Dar câteodată calitatea jocului prestat nu se reflectă în puncte și atunci este foarte complicată această luptă. Câteodată sunt multe echipe care câștigă puncte fără să merite să câștige punctele respective.

ADVERTISEMENT

Sper să fructificăm mai mult decât până acum și să fie liniște. Bătălia este foarte grea, dar am început să jucăm fotbal, să punem presiune pe adversar, să fim respectați de adversar și să câștigă meciurile importante de acasă”, a spus Nicolescu.

ADVERTISEMENT