Sport

„Dinamo nu are niciun fotbalist de Divizia A”. Declarația care pune paie pe foc

Dumitru Dragomir a vorbit despre situația de la Dinamo, spunând că echipa are un lot de liga a doua.
26.10.2023 | 23:08
Dinamo nu are niciun fotbalist de Divizia A Declaratia care pune paie pe foc
Dinamo, comparată cu Charlie Therone în discuția dintre Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea. ”Câinii”, reveniți în prima divizie la finalul sezonului trecut, sunt penultimii din clasamentul Superligii.

Dragomir, despre Dinamo

Dumitru Dragomir spune că Dinamo are un lot foarte slab. El crede că, în afară de Amzăr și Politic, jucătorii echipei nu sunt la un nivel bun. El spune că, dacă ar fi la un club din liga a doua, nu ar transfera jucători din actualul lot al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Mă uit la Dinamo. Unii din presă sau spectatorii îl critică pe antrenor. Dinamo nu are un fotbalist de Divizia A, poate doar fundașul stânga (n.r. Costin Amzăr) și ăla venit din Anglia, puștiul ăla, Politic.

Dacă aș fi în Divizia B, nu aș lua niciun jucător de la Dinamo. Ei joacă bine până în 16 metri pentru că îi învață Burcă, un antrenor nu te învață decât să ajungi la 16 metri.

ADVERTISEMENT

La 16 metri îți trebuie doar inventivitatea, mintea și personalitatea jucătorului. Nu Burcă e vinovat”, a spus Dumitru Dragomir la ”Maxprofețiile lui Mitică”.

Burcă rămâne la Dinamo

Deși începe să devină din ce în ce mai contestat de fani, Ovidiu Burcă are parte în continuare de susținerea conducerii. După înfrângerea de la Sibiu, 4-0, Andrei Nicolescu a anunțat ă vor fi însă schimbări la echipă, Burcă fiind punctul fix.

ADVERTISEMENT

Acesta și-a cerut scuze fanilor care s-au deplasat la Sibiu și care s-au întors acasă înfrânți, dar și fanilor de acasă, care așteaptă mai multe de la echipă.

Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul pana la Sibiu. Și tuturor celor care au așteptat acest meci doua săptămâni cu speranța că începem să arătam a echipă competitivă.

ADVERTISEMENT

Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul sa își strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câștigăm. Trebuie să reîncepem să ne merităm suporterii și istoria. Nu există altă variantă!”, a scris Andrei Nicolescu, pe Facebook.

Emisiunea ”Maxprofețiile lui Mitică” se vede în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

Premiera fiecărei ediții alături de cele mai tari momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT