Sport

Dinamo – PSG 29-36, în etapa a 5-a din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. Nicio șansă pentru „dulăi”

Vezi aici în format LIVE stream Dinamo - PSG. Meciul se joacă miercuri, 26 octombrie, de la ora 19:45, în etapa a 5-a din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin.
26.10.2022 | 21:16
Dinamo  PSG 2936 in etapa a 5a din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin Nicio sansa pentru dulai
Dinamo nu a reușit să facă față vedetelor de la PSG
ADVERTISEMENT
26-10-2022
16:44

Dinamo - PSG 29-36 (FINAL)

Vezi aici cele mai importante faze.

FINAL: 29-36. Dinamo nu a avut nicio șansă în fața vedete lor de la PSG. Scorul final spune totul despre diferența de valoare dintre cele două echipe

Min. 55: 25-33. „Dulăii” au sperat doar la începutul meciului, apoi diferența de valoare și-a spus cuvântul.

Min. 50: 24-32. Diferența în favoarea lui PSG se mărește la 8 goluri.

Min. 42: 21-28. PSG controlează meciul în totalitate.

Min. 35: 18-24. Diferența de 6 goluri în favoarea lui PSG se păstreazăși în debutul reprizei secunde.

PAUZĂ: 16-22. Oaspeții intră la cabine cu un avantaj consistent. „Dulăii” au căzut pe final.

Min. 28: 16-20. Oaspeții se distanțează la 4 goluri, Dinamo nu mai poate ține pasul.

Min. 20: 11-13. Francezii par să controleze meciul și se duc iar la două goluri diferență.

Min. 15: 9-10. Meciul e în continuare echilibrat, deși oaspeții conduc la un gol.

Min. 9: 5-5. „Dulăii” țin ritmul și mențin egalitatea pe tabela de marcaj.

Min. 4: 2-4. Oaspeții încep mai bine și conduc deja la două goluri.

Min. 1: 0-0. A început partida.

Meciul Dinamo – PSG are loc miercuri, 26 octombrie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul etapei a 5-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin. „Alb-roșiii” din Ștefan cel Mare au trei puncte după primele patru partide și ocupă locul 5. Puternica echipă franceză, de fapt un conglomerat internațional de mare valoare, se află pe locul 2, cu 6 puncte.

Unde se joacă meciul Dinamo – PSG, în etapa a 5-a din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin

Întâlnirea Dinamo – PSG se dispută miercuri, 26 octombrie, de la ora 19:45, în Sala Polivalentă „Cristian Gațu” din Capitală. Va fi un eveniment cu totul special pentru sportul românesc și cel bucureștean, deoarece interesul stârnit în jurul acestei partide a depășit cu mult toate estimările. Va fi pentru prima oarâ când se va juca un meci de handbal din Liga Campionilor cu casa închisă, nemaiexistând niciun loc disponibil!

ADVERTISEMENT

De altfel, oficialii clubului Dinamo au mărturisit că a fost o cerere atât de mare de bilete încât cu siguranță sala s-ar fi umplut cu cel puțin încă jumătate din capacitatea ei maximă, 5300 de locuri și tot ar mai fi rămas amatori de a viziona partida nerezolvați. Evident, cei mai mulți dintre cei care se vor afla în tribune provin din rândul fanilor câinilor.

Cine transmite la TV partida Dinamo – PSG

Partida Dinamo – PSG se joacă miercuri, 26 octombrie, de la ora 19:45, în etapa a 5-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin, în Sala Polivalentă „Cristian Gațu” din București. Ea va fi televizată în direct pe programele Digi Sport 3, Orange Sport 4 și Prima Sport 3. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Deși este un eveniment deosebit pentru sportul românesc, meciul va fi difuzat nu pe principalele canale ale celor trei televiziuni de sport ca urmare a faptului că primele două posturi la toate trei (Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport) sunt destinate partidelor care încep la aceeași oră, tot în etapa a 5-a, dar a grupelor Champions League la fotbal, Club Brugge – FC Porto și Inter – Viktoria Plzen.

Cine este PSG, adversara lui Dinamo din etapa a 5-a a grupei A din Liga Campionilor la handbal masculin

PSG, adversara dinamoviștilor din etapa a 5-a din grupa A a Ligii Campionilor, este unul dintre cele mai bogate și mai puternice cluburi de pe continent. Din anul 2012 a fost integrat în imperiul șeicilor din Qatar, care au cumpărat clubul, făcând din echipa de fotbal o superputere. PSG a fost fondat în 1941, dar abia în 2012 a ajuns la actuala denumire, fiind clubul de handbal din prima divizie din Franța care a avut cele mai multe denumiri până la cea actuală: cinci.

ADVERTISEMENT

Are 22 de trofee interne cucerite: 9 titluri, 6 cupe ale Franței, 3 Cupe ale Ligii și 4 Supercupe (record), iar în sezonul 2021-2022 a devenit singura echipă din istoria handbalului din Hexagon care a câștigat toate partidele din campionat!

Este antrenată de un fost mare handbalist spaniol cu nume sinonim unul celebru fotbalist din istoria lui Real Madrid, Raul Gonzales. Are foarte mulți jucători de mare clasă în lot, vedetele fiind frații Nikola și Luka Karabatic. Mai există doi spanioli, doi danezi, un polonez, un leton, un ungur, un olandez și un suedez. dar cu toate acestea PSG nu se poate lăuda la nivel european decât cu finala Ligii Campionilor în 2017, pierdută cu Vardar Skopje.

ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Dinamo – PSG

Evident, atmosfera electrizantă care va fi în Sala Polivalentă nu are cum să aducă și victoria dinamoviștilor. Pentru casele de pariuri, nu există prea multe dubii în privința echipei învingătoare, care va fi PSG, cotată cu 1,40 la victorie. Dacă Dinamo ar repeta acasă bombele cu Veszprem sau cu Viva Kielce din sezonul trecut, cota ar fi de 3,85. Egalul are cotă 9,00, iar șansă dublă „1X” e cotată cu 2,20.

Nu există decât un singur precedent, cel din sezonul trecut, tot din grupe, între cele două echipe, victorii foarte clare pentru parizieni, care au marcat 39 de goluri la București și 41 acasă. Ar mai fi trebuit să existe un meci în 2020, în partida care urma să decidă echipa care merge în Final Four al Ligii Campionilor, dar nu s-a mai jucat din motive de pandemie și echipa cotată superior valoric a mers mai departe, evident PSG.

ADVERTISEMENT