Sport

Dinamo – Steaua 32-24. ”Dulăii” se impun clar în Supercupa României la handbal masculin. Peluza Sud și-a luat revanșa în tribune. Video

Dinamo a învins rivala Steaua, scor 32-24, în Supercupa României și au câștigat primul trofeu al sezonului. Elevii lui Xavi Pascual au dominat autoritar întâlnirea din Sala Polivalentă.
18.08.2022 | 13:53
Dinamo  Steaua 3224 Dulaii se impun clar in Supercupa Romaniei la handbal masculin Peluza Sud sia luat revansa in tribune Video
Jucătorii lui Dinamo sărbătorind câștigarea Supercupei României la handbal masculin. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
18-08-2022
14:32

Dinamo - Steaua 32-24

Vezi aici cele mai importante momente

Final de meci – Dinamo se impune fără probleme în fața rivalilor de la Steaua, scor 32-24, și arată clar că este cea mai bună echipă românească.

Dinamo - Steaua handbal

Min. 50 – Steliștii nu reușesc să se apropie și Dinamo este la un pas de victorie.

Min. 40 – ”Dulăii” au început în forță repriza secundă și s-au distanța decisiv pe tabelă. Scor: 22-14.

Min. 30 – Dinamo încheie prima repriză în forță și intră la pauză cu un avantaj de patru goluri. Scor: 16-12.

Min. 20 – Steaua a ridicat nivelul jocului și a reușit să egaleze situația pe tabela de marcaj.

Min. 10 – Dinamo a început mai bine partida și conduce cu 4-2, mai ales datorită intervențiilor fantastice ale portarului Alexandru Bucătaru.

Min. 1 – A început meciul.

Fanii echipei Dinamo nu au venit la meciul care se desfășoară în Sala Polivalentă din București. În schimb, ultrașii din Peluza Sud sunt prezenți la meci pentru a-i susține pe steliști.

Dinamo - Steaua handbal

Noul sezon handbalistic se anunţă unul pasionant. Trei echipe româneşti vor participa în EHF Champions League: Dinamo (masculin), respectiv Rapid şi CSM Bucureşti (feminin), iar lupta pentru titlurile din Liga Florilor şi Zimbrilor va fi una dură.

Dinamo – Steaua, în startul sezonului de handbal!

Meciul care deschide sezonul este Supercupa României, între Steaua şi Dinamo, programată joi, de la ora 17:30, în Sala Polivalentă. “Dulăii” sunt favoriţii acestei partide, având în vedere investiţiile importante care au fost făcute şi în această vară la echipă.

ADVERTISEMENT

Dinamo are aspiraţii importante, obiectivul echipei antrenate de Xavi Pascual fiind să treacă de grupele Champions League. În acest sens, au fost aduşi jucători de mare valoare precum Ali Zein, Stanislav Kasparek sau Lazar Kukic.

Steaua, la un pas de surpriză în finala Cupei României!

De cealaltă parte, Steaua a demonstrat în finala Cupei României că este o echipă redutabilă şi le-a pus mari probleme rivalilor. “Roş-albaştrii” au cedat abia în finalul meciului, scor 23-24, Dinamo reuşind să facă eventul.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Ovidiu Mihăilă speră să înceapă noua stagiune cu un trofeu, la fel cum s-a întâmplat anul trecut cu HC Dobrogea Sud. Constănţenii “le-au furat” Supercupa dinamoviştilor în 2021, la chiar primul meci al lui Xavi Pascual pe banca tehnică a “dulăilor”.

Rapid – CSM Bucureşti este Supercupa la feminin!

Însă, favorita meciului rămâne Dinamo. Cu un lot foarte solid şi unul dintre cei mai titraţi antrenori din handbal, aşteptările sunt mari de la roş-albi. Iar dacă pe plan intern, “dulăii” domină de şase ani, focusul se mută pe obţinerea de performanţe în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

La feminin, Supecupa României va avea loc peste cinci zile. Rapid şi CSM Bucureşti anunţă o nouă rivalitate în acest sezon şi primul episod va fi marţi, de la ora 20:30, în Sala Polivalentă din Capitală.

Trustul Pro a cumpărat drepturile tv pentru handbalul românesc!

Drepturile tv din handbal au fost vândute în această vară către trustul Pro, care va transmite handbalul românesc în următorii patru ani, fiind incluse şi meciurile echipei naţionale masculine şi feminine.

ADVERTISEMENT

Cupele europene (EHF Champions League, EHF Europa League, Cupa EHF) vor putea fi urmărite pe posturile Digisport, Orangesport şi Prima Sport.

  • 4 din ultimele 6 Supercupe ale României au fost cucerite de Dinamo
  • 3 echipe are România în actuala ediţie a EHF Champions League (Dinamo, Rapid şi CSM Bucureşti)
ADVERTISEMENT