Sport

Dinamo, acord de transfer pentru atacant! Oficialii “câinilor” confirmă mutarea pentru FANATIK. Va fi împrumutat până în vară. Update exclusiv

Dinamo a ajuns la un acord cu echipa franceză Dunkerque pentru împrumutul atacantului Desire Segbe Azankpo. Oficialii "câinilor" au confirmat mutarea pentru FANATIK.
01.02.2022 | 13:48
Dinamo acord de transfer pentru atacant Oficialii cainilor confirma mutarea pentru FANATIK Va fi imprumutat pana in vara Update exclusiv
Desire Segbe Azankpo, atacantul transferat de Dinamo. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
01-02-2022
11:47

Dinamo a anunțat transferul lui Desire Segbe Azankpo

Desire Segbe Azankpo este oficial fotbalistul lui Dinamo, acordul dintre fotbalist și club fiind anunțat în exclusivitate de FANATIK. Atacantul care joacă pentru prima reprezentativă a Beninului a semnat cu roș-albii un contract valabil până la finalul sezonului 2021-2022 și va îmbrăca tricoul cu numărul 9.

„Bine ai venit la Dinamo București, Désiré Segbe Azankpo!

FC Dinamo București și clubul francez USL Dunkerque au ajuns la un acord pentru transferul temporar al atacantului Désiré Segbe Azankpo la echipa din Ștefan cel Mare, până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.

28 de ani, născut pe 6 mai 1993 în Benin, Désiré Segbe Azankpo și-a început cariera în fotbalul francez la Metz și a mai evoluat pentru Jeunesse Esch (Luxemburg), Le Puy Foot, Pagny și Epinal (Franța), Senica (Slovacia), Oldham (Anglia), Villefranche și Dunkerque (Franța).

9 este numărul oficial de joc al lui Azankpo la Dinamo București.

17 partide a jucat Azankpo în liga a doua franceză, în prima jumătate a acestui sezon, marcând un gol în Valenciennes vs Dunkerque (1-3).

Azankpo a evoluat săptămâna trecută în meciul de campionat Dunkerque vs Paris FC (1-1).

14 selecții a adunat Azankpo pentru prima reprezentativă a statului Benin”, a scris Dinamo, pe pagina oficială de Facebook.

Dinamo continuă campania importantă de transferuri din iarnă. “Câinii” au bifat a 11-a mutare a iernii reuşind să aducă încă un atacant, post pe care Flavius Stoican voia să îl fortifice.

Dinamo, acord de transfer pentru Desire Azankpo!

Din informaţiile FANATIK, Dinamo a ajuns la un acord pentru împrumutul lui Desire Segbe Azankpo, care este legitimat la echipa din Ligue 2, Dunkerque. Atacantul este aşteptat zilele viitoare în România.

ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a evoluat în 16 meciuri în actuala stagiune, însă a reuşit să marcheze o singură dată. Ultima apariţie în tricoul francezilor a fost pe 21 decembrie 2021, însă din 2022, Azankpo nu a intrat în planurile echipei.

Nu a mai prins lotul la Dunkerque în 2022! Oficialii confirmă transferul pentru FANATIK

El nu a fost nici măcar în lot în cele două meciuri disputate în acest an şi, în cele din urmă, francezii au fost de acord cu varianta împrumutului până în vară, deşi, la un moment dat, au avut pretenţii financiare.

ADVERTISEMENT

Oficialii celor de la Dinamo au confirmat pentru FANATIK transferul: “Azankpo este rezolvat!”, a fost reacţia oficialilor.

Stoican, trei soluţii pe postul de atacant central

Astfel, Dinamo reuşeşte să îşi fortifice ofensiva, Flavius Stoican având acum trei soluţii pentru postul de atacant central. Alături de Mirko Ivanovski au mai venit în această iarnă Dusan Celar şi Desire Azankpo, informaţie publicată iniţial de Gsp.

ADVERTISEMENT

Odată cu transferul lui Desire Azankpo, Dinamo a ajuns la 11 transferuri în această iarnă: Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna),Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj) şi
Antoni Ivanov (Universitatea Craiova).

Dinamo se pregăteşte să închidă lista de transferuri!

Dinamo a negociat cu mai mulţi atacanţi în această perioadă de mecato, însă negocierile cu unii dintre ei au căzut. Ba mai mult, şi pentru Azankpo negocierile au fost blocate la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Odată cu transferul atacantului, Dinamo se pregăteşte să închidă lista de achiziţii pentru această iarnă, aşa cum a anunţat Iuliu Mureşan pentru FANATIK la finalul săptămânii trecute:

“Transferul lui Mandic a căzut. Clubul are mai multe pretenţii pe care nu le putem satisface. Încă negociem cu francezul (n.r. Segbe Azankpo), dar să vedem care va fi situaţia. Mai avem nevoie de un atacant şi cred că putem închide lista transferurilor”, a spus Mureşan la vremea respectivă.

Baptiste Aloe, ultimul transfer al iernii?

FANATIK a aflat că Dinamo mai negociază cu Baptiste Aloe, jucător aflat în probe la Bucureşti. Dacă vor ajunge la un acord, este foarte posibil ca Aloe să fie ultimul jucător transferat în această iarnă de “câini”.

  • 28 de ani are Segbe Azankpo
  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Azankpo
ADVERTISEMENT