Sport

Dinamo – U Cluj 1-1. S-a scris istorie în „Ștefan cel Mare”! Dinamo în „B”, U Cluj revine în prima divizie după 7 ani! Video

FANATIK v-a oferit amănunte despre meciul Dinamo - U Cluj, care s-a jucat duminică, 29 mai, de la ora 21:00, în manşa retur a barajului de promovare-retrogradare pentru Liga 1.
29.05.2022 | 19:45
Dinamo  U Cluj 11 Sa scris istorie in Stefan cel Mare Dinamo in B U Cluj revine in prima divizie dupa 7 ani Video
Dinamo - U Cluj 1-1, returul barajului de promovare-retrogradare în Liga 1. „Câinii” egalează imediat după ce au primit gol. Video
ADVERTISEMENT
29-05-2022
18:06

Dinamo - U Cluj 1-1 (19 V. Morar / 17 D. Tescan)

VEZI VIDEO TOATE FAZELE MECIULUI AICI:

Final: Dinamo retrogradează pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului.

Min. 82 (1-3 general): Ivanovski trimite un șut bun, dar Gorcea are o paradă de zile mari și respinge în corner. 

Min. 59 (1-3 general): Ocazie mare pentru Dinamo! Cosmin Matei șutează din afara careului, dar mingea se duce în bară.

Min. 46 (1-3 general): A început a doua parte a meciului!

Pauză (1-3 general): U Cluj a deschis scorul prin Dragoș Tescan, dar Dinamo a egalat imediar prin Vlad Morar. „Câinii” au fost mai periculoși, însă Gorcea a fost atent și a apărat câteva șuturi periculoase ale „alb-roșilor”.

Min 34 (1-3 general): Andrei Radu șutează din interiorul careului, dar Gorcea respinge în corner.

Min 22 (1-3 general): Gabi Torje trimite un șut care trece puțin pe lângă poartă.

Min 19 (1-3 general): GOOOOL Dinamo! Irobiso îl servește perfect pe Vlad Morar, care înscrie fără emoții.

Min 17 (0-3) general: GOOOOOL U Cluj! Tescan deschide scorul cu un șut superb din afara careului, care l-a luat prin surprindere pe Eșanu.

Min 15 (0-2) general: Irobiso trimite un șut bun, dar care se duce puțin peste poarta lui Gorcea.

Min 8 (0-2 general): Gabi Torje are o incursiune în careul lui U Cluj, dar șutul său e prins de Gorgea, care a fost atent.

Min 1 (0-2 general): A început meciul! 

29-05-2022
16:42

Dinamo - U Cluj, echipele de start.

Iată echipele de start la Dinamo – U Cluj. Dusan Uhrin trimite în teren formula pe care o anunțase FANATIK în premieră.

Dinamo: Eșanu – Crețu, Carp, Aloe, A. Radu – Torje, Pierret, Grădinaru – Irobiso, Morar, C. Matei. Antrenor: Dusan Uhrin. Rezerve: Figueiredo, Moura, Jovanovic, Filip, Rodriguez, Bordușanu, Bani, Ivanovski. 

U Cluj: Gorcea – R. Romeo, F. Ilie, Ispas, Dobrescu – Pires, I. Filip, Remacle – Ribeiro, Boiciuc, Tescan. Antrenor: Erik Linkar. Rezerve: Păun, Alarcon, Vomir, Balgiu, Haită, Pârvulescu, Hofman, Gugu, V. Alexandru.

Meciul Dinamo – U Cluj are loc duminică, 29 mai, cu începere de la ora 21:00, în cadrul manşei retur a barajului de promovare-retrogradare pentru Casa Pariurilor Liga 1. Situaţia este foarte grea pentru câini, după ce aceştia au pierdut cu scorul de 2-0 partida tur, jucată pe malurile Someşului.

Unde se joacă meciul Dinamo – U Cluj

Întâlnirea Dinamo – U Cluj se dispută duminică, 29 mai, de la ora 21:00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, în manşa retur a barajului de promovare-retrogradare în prima divizie. Conducerea alb-roşiilor a făcut apel la suporteri să uite de supărarea din jocul tur, pierdut cu 2-0 şi să vină în număr mare, pentru a susţine tentativa de întoarcerea a rezultatului.

ADVERTISEMENT

Se pare că fanii câinilor ar fi receptat apelul conducerii şi se anunţă o prezenţă destul de numeroasă în tribune la acest meci de care depinde practic viitorul unuia dintre cele mai glorioase cluburi din sportul românesc din ultimii 80 de ani. Vor crea o atmosferă care să ajute echipa pentru a-şi îndeplini .

Cine transmite la TV partida Dinamo – U Cluj

Partida Dinamo – U Cluj se joacă duminică, 29 mai, de la ora 21:00, pe stadionul câinilor din Şoseaua Ştefan cel Mare, în returul barajului de promovare-retrogradare pentru prima divizie şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1, dar o mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Nici vremea nu pare a fi dornică să vină în ajutorul lui Dinamo. Duminică, 29 mai, se anunţă o vreme instabilă, cu ploi, descărcări electrice şi vânt, iar partea proastă că probabilitatea cea mai mare de a se declanşa este că ar putea începe cu puţin înainte de startul meciului. Care va fi condus de arbitrul gălăţean Adrian Cijocaru, în timp ce cel mai bun fluieraş din România, Istvan Kovacs, va arbitra Chindia – Concordia Chiajna.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Dinamo – U Cluj

La Cluj Duşan Uhrin a fost trădat pentru a şasea oară în acest sezon de gafele comise de portarul Mihai Eşanu. Cu toate acestea, cehul intenţionează să îl titularizeze în continuare pe Eşanu. vrând să îi dovedească faptul că are în continuare încredere în el.

ADVERTISEMENT

Va lipsi însă căpitanul echipei, Steliano Filip, asta nu pentru că ar fi fost accidentat sau ar fi fost nevoit să stea suspendat pentru eliminare sau cumul de cartonaşe galbene. Pur şi simplu Uhrin a decis să îl excludă din lot la acest meci atât de important, fără a oferi explicaţii asupra deciziei sale. În schimb, este sigur că vârful Ivanovski se va afla pe teren încă de la început.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – U Cluj

Deşi situaţia este disperată pentru Dinamo, care joaca acest meci cu cuţitul la os, casele de pariuri cred că alb-roşii se pot impune şi le acordă o cotă de 1,55 la victorie, faţă de 6,20 cât au primit studenţii de pe Someş. La aceştia un gol marcat valorează 1,80, mai mult decât victoria câinilor.

ADVERTISEMENT

În tur, la Cluj, Dinamo a dezamăgit enorm, facilitând evoluţia bună a gazdelor, elevii lui Eric Lincar reuşind să marcheze de două ori, o dată după o eroare de necrezut a portarului Eşanu şi mai având alte două-trei situaţii bune. Pentru a trimite meciul în prelungiri Dinamo trebuie să se impună la două goluri diferenţă. Succesul peste două goluri ar însemna direct salvarea, la un singur gol retrogradare.

ADVERTISEMENT