Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dinamoviștii Ghezali și Amzăr, ofertați de Rapid?! Teoria conspirației în tabăra ”câinilor”

Dinamo are parte de un început dificil de sezon, iar în timpul meciului cu Sepsi au apărut zvonuri că i-ar putea pierde pe Lamine Ghezali și Costin Amzăr, ofertați de Rapid.
01.08.2023 | 17:56
Dinamovistii Ghezali si Amzar ofertati de Rapid Teoria conspiratiei in tabara cainilor
Dinamo are parte de un început dificil de sezon, iar în timpul meciului cu Sepsi au apărut zvonuri că i-ar putea pierde pe Lamine Ghezali și Costin Amzăr, ofertați de Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că fotbalistul francez nu va juca în partida cu Sepsi, scor 0-3, din cauza unor probleme medicale, iar antrenorul Ovidiu Burcă a confirmat informația cu puține momente înaintea jocului.

A făcut Rapid ofertă pentru Ghezali și Amzăr?

La fel ca și Ghezali, nici Costin Amzăr nu a făcut parte din lotul dinamoviștilor la eșecul de luni seară de pe Arcul de Triumf. Horia Ivanovici și Daniel Șendre au dezbătut la emisiunea FANATIK SUPERLIGA informația conform căreia cei doi ar fi primit oferte de la rivala Rapid.

ADVERTISEMENT

”Am auzit și eu zvonul că Rapid a făcut ofertă pentru Ghezali și Amzăr. Nu știu de unde a plecat acest zvon, dar s-a discutat foarte mult pe grupurile de dinamoviști chiar și în timpul meciului de aseară.

Suporterii fiind îngrijorați se vorbea despre ofertele primite de la Rapid. Se dădeau date chiar mai specifice decât astea. Urma ca în această dimineață să se dea răspunsul domnului Șucu. Chiar Ovidiu (n.r. – Ovidiu Burcă) fiind informat în jurul orei 17:00.

ADVERTISEMENT

Sunt amănunte care mi-au sărit în ochi, dar sunt informații care nu se verifică, suporterii să stea liniștiți. Ar fi fost devastator inclusiv pentru acționari, nu numai pentru Ovidiu Burcă și Dinamo în general”, a declarat Șendre.

Cine a lansat zvonul cu oferta pentru cei doi fotbaliști

Editorialistul FANATIK a ținut să precizeze că zvonurile cu privire la o ofertă a Rapidului pentru Ghezali și Amzăr nu s-au confirmat și nu exclude ca informația să fi pornit chiar de la conducătorii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Bănuiesc că și galeria ar fi explodat dacă plecau acum acești doi jucători. M-am interesat aseară în club și la nivel înalt nu s-a verificat informația. Dar mai interesant decât apariția informației în sine este motivul pentru care a apărut ea.

La un moment dat mă gândeam, apropo de paranoia asta în care trăim noi la Dinamo, că poate fi genul de informație reală lansată chiar de către acționari ca să testeze cumva apele, să vadă cum reacționează suporterii”, a spus Daniel Șendre, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Invitaţii FANATIK SUPERLIGA au analizat jocul ”câinilor” după ce Dinamo a fost învinsă cu scorul de 0-3 de Sepsi OSK în a treia etapă a SuperLigii și rămâne ultima în clasament și au remarcat faptul că elevii lui Ovidiu Burcă au făcut o partidă bună.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare zi de luni, marți și vineri, live, de la ora 10:30, pe FANATIK.RO și în reluare, de la ora 17:00, pe Facebook și Youtube. Emisiunea este realizată de HORIA IVANOVICI.

Ofertă reală pentru Ghezali și Amzăr sau teoria conspirației?

ADVERTISEMENT