Sport

Directorul general de la Dinamo Kiev, mesaj de suflet pentru Gigi Becali: ”Mulțumim că ne-ai primit în baza FCSB de la Berceni”

Gigi Becali a decis să primească în baza de la Berceni echipa de tineret a clubului Dinamo Kiev, iar un oficial al clubului ucrainean i-a transmis un mesaj de mulțumire.
27.03.2022 | 14:14
Directorul general de la Dinamo Kiev mesaj de suflet pentru Gigi Becali Multumim ca neai primit in baza FCSB de la Berceni
Gigi Becali nu se uită la bani atunci când oameni aflați în nevoie îi solicită sprijin. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că tinerii jucători ucraineni au ajuns în baza celor de la FCSB în dimineaţa zilei de joi, 24 martie, după un drum infernal de 12 ore cu autocarul.

Mesaj de mulțumire pentru Gigi Becali de la un oficial al clubului Dinamo Kiev

Gestul plin de umanitate al lui Gigi Becali într-o perioadă critică pentru Ucraina l-a făcut pe directorul general adjunct al clubului Dinamo Kiev, Sergey Mohnik, să-i transmită patronului de la FCSB un mesaj de mulțumire.

ADVERTISEMENT

”A fost dificil să adunăm o echipă, pentru că la începutul războiului jucătorii nu erau doar la Kiev, ci şi la Poltava şi în alte regiuni ale Ucrainei. Cu toate acestea, echipa a putut să se reuneasă în totalitate, cu excepţia lui Vivcearenko, care s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Dinamo U19 se află în prezent în România şi a început pregătirile pentru meciul din UEFA Youth League cu Sporting Lisabona. Dorim să-i mulţumim preşedintelui clubului, Igor Surkis, care este în legătură cu echipa non-stop, interesându-se nu doar de jucători, ci şi de familiile acestora.

ADVERTISEMENT

De asemenea, îi suntem sincer recunoscători preşedintelui clubului FCSB, Gigi Becali, care ne-a oferit ocazia să locuim şi să ne antrenăm alături de echipa din Bucureşti la baza lor”, a spus Sergey Mohnik într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a clubului ucrainean.

Mohnik, încântat de primirea tinerilor jucători de la Dinamo Kiev la inaugurarea stadionului Rapid

Oficialul lui Dinamo Kiev a precizat că Mircea Lucescu este prezent tot timpul la antrenamentele echipei U19 și a menționat că fanii români i-au aplaudat pe jucătorii ucraineni prezenți la inaugurarea stadionului Rapid.

ADVERTISEMENT

”Vreau să remarc faptul că antrenorul principal al primei echipe, Mircea Lucescu, este prezent la toate antrenamentele, participă activ la procesul de pregătire al echipei U19. În această seară (n.r. – sâmbătă), a avut loc marea deschidere a noului stadion Rapid la care am primit o invitaţie.

Vom juca meciul nostru din UEFA Youth League împotriva echipei Sporting pe acelaşi stadion. Un stadion plin s-a adunat la deschiderea arenei, iar când Mircea Lucescu şi gazda ceremoniei au informat suporterii locali că echipa Dinamo Kiev este prezentă în tribune, toţi spectatorii s-au ridicat de pe scaune şi au apluadat”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Ucrainenii cer sprijinul fanilor români

Sergey Mohnik a cerut sprijinul suporterilor români la partida pe care Dinamo Kiev U19 o va disputa la 7 aprilie, pe stadionul din Giulești, împotriva portughezilor de la Sporting Lisabona, în optimile de finală ale UEFA Youth League.

”Mi-aş dori foarte mult ca suporterii bucureşteni să vină pe acest stadion la 7 aprilie pentru a ne susţine echipa. Băieţii sunt cât pot fi de bine dispuşi în aceste condiţii. Desigur, evenimentele tragice din patrie nu pot decât să afecteze echipa din punct de vedere psihologic, aşa că este nevoie de ceva timp pentru a se pregăti.

Avem zece zile pentru a ne pregăti bine pentru întâlnirea cu Sporting şi pentru a susține acest meci în cel mai bun mod posibil. Alte două întâlniri de verificare sunt planificate cu cluburi din România, la 28 martie cu Rapid şi pe 31 cu FC Voluntari”, a încheiat oficialul ucrainean.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,40 este cota pentru „peste 1,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: