Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Discursul surprinzător al lui Mihai Rotaru, analizat de Sorin Cârțu. „Nu e vorba de blesteme”

Sorin Cârţu a analizat discursul lui Mihai Rotaru după meciul cu FCSB. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova condamnă prestaţia echipei din partea secundă.
29.01.2024 | 17:01
Discursul surprinzator al lui Mihai Rotaru analizat de Sorin Cartu Nu e vorba de blesteme
Discursul surprinzător al lui Mihai Rotaru, după 0-3 cu FCSB, analizat de Sorin Cârțu. „Nu e vorba de blesteme”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost umilită pe propriul teren de FCSB, scor 0-3. Echipa lui Charalambous a dominat autoritar confruntarea din Bănie, iar după această victorie diferenţa dintre cele două formaţii este de 16 puncte.

Discursul surprinzător al lui Mihai Rotaru, după 0-3 cu FCSB, analizat de Sorin Cârțu: “În repriza a doua am arătat groaznic”

Mihai Rotaru a avut un discurs mobilizator după meci şi le-a transmis jucătorilor să ridice capul din pământ. Discursul a fost analizat de Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA, iar fostul preşedinte al Craiovei a declarat că oficialii echipei nu trebuie să treacă prea uşor peste prestaţia slabă cu FCSB:

ADVERTISEMENT

“Este caracteristic lui Mihai. Nu vrea să dea în jucători. Vrea să îi susţină. Foarte bine. Ok, în prima repriză te-ai mai luptat cu ei, a mai fost cum a fost. Chiar dacă nu ai pus probleme pe atac.

Dar în repriza a doua am arătat groaznic. În fond şi la urma urmei ce dacă ne-au condus cu 1-0? FCSB-ul a fost foarte bine organizată în acest obiectiv de a lua campionatul. Din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Aseară a luat al 11-lea penalty de când a început competiţia. Tu trebuie să iei în calcul chestia asta şi nu trebuie să cazi. Noi am dominat adversari în prima repriză şi când a venit repriza a doua tot am căzut.

“Nu e vorba de blesteme. E şi vina noastră, modul în care ne prezentăm şi ce propunem”

Ba Hermannstadt, ba Iaşi, ba Petrolul… A fost 1-0, capul mare, te limpezeşti la pauză. Încerci să recuperezi handicapul şi să întorci. Chiar mă bucuram spre finalul primei reprize.

ADVERTISEMENT

Că în sfârşit nu intrăm cu handicap la pauză. Să jucăm şi noi, să nu mai fim în urmărire ca la toate meciurile. Sunt ultimele minute, dacă nu ai dat gol până în minutul 45, termină repriza cu 0-0. 

Nu e vorba de blesteme. E şi vina noastră, modul în care ne prezentăm şi ce propunem. Ce blestem e ăsta că tu vii fără niciun atacant? Când ai mai jucat tu cu cinci pe spate? 

ADVERTISEMENT

“Omul (n.r. Petev) este labil, încep să mă îndoiesc de el”

Tot vorbim de antrenor ofensiv… De ce în momentul în care ai avut handicap de două goluri ai băgat doi atacanţi? Ai trecut la 4-4-2. De ce nu joci de la început aşa? Cu doi atacanţi, să pui presiune. 

Nu vii fără niciun atacant şi când vezi că e groasă bagi atacanţii. Eu m-am mirat. În prima repriză au mai arătat ceva. Au fost influenţate de două momente: ratarea lui Mitriţă, nu l-am înţeles, putea da scăriţă şi să o plaseze spre bara dreaptă a porţii. 

Al doilea a fost cu penalty-ul. Tu de la plus unu, când puteai să dai, ai venit la minus unu. Omul (n.r. Petev) este labil, încep să mă îndoiesc de el”, a spus Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

Discursul surprinzător al lui Mihai Rotaru, după 0-3 cu FCSB, analizat de Sorin Cârțu

ADVERTISEMENT