Life

Doliu pentru o vedetă din muzica populară! Primele declarații după pierderea sfâșietoare

Doliu imens pentru o cântăreață de muzică populară! Tatăl unei iubite artiste de la noi a încetat din viață, iar FANATIK are primele declarații.
23.01.2024 | 14:00
Doliu pentru o vedeta din muzica populara Primele declaratii dupa pierderea sfasietoare
Cântăreață de muzică populară, în doliu. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Doliu pentru o celebritate a folclorului românesc! O cântăreață extrem de apreciată din România suferă cumplit după ce tatăl ei s-a stins din viață, de curând.

Doliu pentru o cântăreață de muzică populară. Artista, primele declarații despre pierderea tatălui ei

Cu puținele puteri pe care le mai are după pierderea cumplită, Fănița Modoran, interpretă de muzică tradițională, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK despre părintele ei.

ADVERTISEMENT

Tatăl artistei a murit la începutul acestui an, pe 9 ianuarie 2024, mai precis. Fănița ne-a zis cu ce s-a confruntat tatăl ei, ultimul an de viață fiind unul groaznic pentru omul care a crescut-o.

Fănița Modoran ne-a spus că întreaga familie este devastată după dispariția tatălui ei, iar mama ei nu se mai oprește din plâns de când a avut loc tragedia. Toți apropiații sunt acum în doliu, însă cei care l-au cunoscut și iubit pe părintele Făniței sunt, în același timp, conștienți că s-a chinuit prea tare și că acum se poate odihni în pace. Chiar dacă rudele știau foarte bine cu ce probleme se confrunta tatăl Făniței, pentru toată lumea a fost un șoc atunci când a venit vestea tristă.

ADVERTISEMENT

„A avut cancer la pancreas! Mama îl plânge non stop”

„Sărăcuțul suferea de un an de zile de cancer! A avut cancer la pancreas și, din păcate, nu scapă nimeni, este cel mai rău. S-a chinuit foarte tare, a avut dureri groaznice, dar, nu ne așteptam să moară așa repede.

I-a cedat inima, nu a mai rezistat. Nu mă așteptam vreodată să simt atâta durere. Nu scapă nimeni”, a declarat, înlăcrimată, Fănița Modoran, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fănița reușește să ducă acest doliu un pic mai ușor și asta datorită fetei sale. Mama ei, însă, nu poate trece peste trecerea în neființă a omului cu care și-a împărțit viața. Artista ne-a spus că nu vrea ca fiica ei să o vadă supărată, așa că își șterge lacrimile atunci când e în preajma ei.

„Mama îl plânge non stop. Nu o putem opri, eu, datorită faptului că vin la școală și mă mai scot copiii din stare, plus fiica mea acasă, că nu vreau să mă vadă supărată, reușesc să trec puțin mai ușor peste pierderea lui! Dar e tare greu!”, ne-a mai spus Fănița Modoran.

ADVERTISEMENT
fănița modoran
Fănița Modoran, cântăreață de muzică populară. Foto: Facebook

Cine este Fănița Modoran

Cântăreața care este în doliu e una din cele mai apreciate vedete ale muzicii populare din România. Fănița Modoran Ivancu s-a născut în comuna Prundu din județul Giurgiu, în luna mai 1974. A urmat școala în comuna natală, apoi a dat la liceu în orașul Giurgiu. Ulterior, interpreta folclorului muntenesc a ajuns la București.

În Capitală, Fănița Modoran și-a urmat visul, acela de a cânta, perfecționându-și calitățile vocale. A vrut să facă și teorie, cu toate că multă lume i-a remarcat glasul. Artista a absolvit cursurile Facultății de Muzică din București, secția Pedagogie Muzicală.

Fănița și-a format un vast repertoriu de muzică de petrecere și populară. A abordat, pentru o vreme, și muzica ușoară românească. Cariera ei a început la vârsta de 10 ani, când a participat la mai multe concursuri și festivaluri din țară.

A avut o serie de apariții televizate la posturile dedicate genurilor muzicale cu care s-a făcut cunoscută: Taraf TV, Etno TV, dar și în emisiunile cu specific de la Televiziunea Națională.

 

ADVERTISEMENT