Sport

Dorinel Munteanu, motivat ca niciodată să câștige cu FCSB în Cupa României Betano: „Va fi un joc capital”

FCSB se deplasează la Galați pentru meciul cu Oțelul din a doua etapă a grupelor Cupei României Betano. Dorinel Munteanu vrea cu orice preț să obțină cele trei puncte.
10.11.2022 | 10:58
Dorinel Munteanu motivat ca niciodata sa castige cu FCSB in Cupa Romaniei Betano Va fi un joc capital
Dorinel Munteanu este motivat să câștige jocul cu FCSB din Cupa României Betano. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați primește vizita celor de la FCSB în a doua etapă a grupelor Cupei României Betano, joi, 10 noiembrie, ora 21:00. Este primul duel oficial între cele două formații după o pauză de 7 ani. Dorinel Munteanu le-a pus gând rău roș-albaștrilor, fiind foarte motivat să obțină victoria.

Dorinel Munteanu, motivație dusă la extrem pentru meciul cu FCSB: „Jocul va fi capital”

Oțelul Galați are nevoie de victorie împotriva celor de la FCSB pentru a rămâne în cursa de calificare în play-off-ul Cupei României Betano. Echipa pregătită de Dorinel Munteanu a pierdut în prima etapă contra CS Mioveni, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Campion cu Oțelul Galați în SuperLiga, în sezonul 2010-2011, Dorinel Munteanu este conștient că meciul cu FCSB este decisiv și vrea cu orice preț să obțină cele trei puncte.

„De la bun început am spus că tratăm foarte serios Cupa României. Așa trebuie să facă o echipă profesionistă. Am pierdut primul joc, cel cu Mioveniul, jocul cu FCSB va fi, dacă pot să spun așa, capital. Numai o victorie poate să ne ajute să mai sperăm la ceva pe viitor, de la meciul cu Buzăul de acasă.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu le-a pus gând rău celor de la FCSB: „Ne vom bate pentru fiecare metru de teren”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Mihai Pintilii va lăsa acasă 9 titulari pentru duelul cu Oțelul Galați. În schimb, Dorinel Munteanu a dezvăluit că va alinia cel mai bun 11 pe care îl are.

„Voi trata meciul foarte serios, voi introduce cea mai bună garnitură pe care o am la dispoziție, nu menajez pe nimeni. Următorul meci, cel cu Baia Mare, va fi marți, iar băieții au timp de recuperare.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că pentru mine play-off-ul este cel mai important, dar pentru play-off mai sunt șase meciuri de jucat. În Cupă, în meciul cu FCSB, ne vom bate pentru fiecare metru de teren, dacă pot să spun așa, vom încerca să câștigăm dacă se poate.

Dacă nu se poate concentrarea noastră rămâne exclusiv pentru play-off”, a declarat Dorinel Munteanu pentru Oțelul TV. Echipa pregătită de Mihai Pintilii are nevoie, de asemenea, de o victorie.

ADVERTISEMENT

În prima partidă, roș-albaștrii au remizat, scor 2-2 cu UTA Arad, după un meci la capătul căruia „centralul” Adrian Cojocaru a acordat patru cartonașe roșii, dintre care trei pentru FCSB.

FCSB lasă acasă 9 titulari pentru meciul din Cupa României Betano cu Oțelul Galați

FCSB își va odihni 9 dintre titulari pentru meciul de la Galați cu Oțelul, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK. Târnovanu, Radunovic, Șut, Olaru, Oaidă, Octavian Popescu, Compagno, Cordea și Omrani nu vor face deplasarea pentru meciul din Cupa României Betano.

MM Stoica s-a plâns din cauza deplasărilor lungi pe care trebuie să le parcurgă FCSB. La fel ca Gică Hagi, managerul oficial al roș-albaștrilor este deranjat de faptul că Rapid și-a jucat toate până acum meciurile din Cupa României Betano pe teren propriu.

„Se fac avantaje deliberate unor echipe. Dumbrăvița e lângă Timișoara, du-te și joacă undeva pe lângă Timișoara. Nu e vina Rapidului, dar Rapid și-a jucat toate meciurile pe teren propriu, noi ne-am plimbat peste tot și ne vom mai plimba în continuare”.

Suntem cea mai dezavantajată echipă, înainte de tragerea la sorți era CFR-ul și după noi, acum suntem noi, dar mai sunt și alte echipe dezavantajate. Gândiți-vă la deplasările lungi, la cheltuieli, la deplasările cu autocarul, cum vom face acum, sunt multe lucruri de luat în calcul, despre care lumea nu vorbește”, a declarat MM Stoica, la TV Orange Sport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1.82 este cota pentru „ambele echipe înscriu: da” la Oțelul Galați – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT