Sport

Dorinel Munteanu, pregătit de Dinamo – Oțelul: „Ne așteaptă infernul!”. Acuzații la adresa arbitrajului

Dorinel Munteanu a prefațat duelul Dinamo - Oțelul Galați. Antrenorul oaspeților se așteaptă la un public extrem de ostil.
17.02.2024 | 11:31
Dorinel Munteanu pregatit de Dinamo  Otelul Ne asteapta infernul Acuzatii la adresa arbitrajului
Dorinel Munteanu a vorbit despre duelul dintre Dinamo și Oțelul, în etapa a 26-a a SuperLigii. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați are moralul ridicat după victoria din etapa precedentă, scor 1-0 cu FC U Craiova. Totuși, gălățenii vor avea parte de un duel complicat, în deplasare, contra lui Dinamo, care a câștigat runda trecută cu Farul (2-0). Dorinel Munteanu anunță o adevărată finală între cele două rivale care s-au duelat în liga secundă, în stagiunea precedentă.

Dorinel Munteanu, pregătit de Dinamo – Oțelul: „Este o finală”

Dinamo are nevoie de victorie cu Oțelul Galați, echipă aflată într-un scandal-monstru la nivel administrativ, în lupta pentru salvarea de la retrogradare. De cealaltă parte, Dorinel Munteanu susține că Oțelul nu și-a luat gândul de la calificarea în play-off, obiectiv asumat la începutul sezonului.

ADVERTISEMENT

„Este o finală, una dintre cele 5 finale. Nu am abandonat ideea de a juca în play-off. Mai mult decât atât, mergem cu foarte mare încredere după victoria cu FC U Craiova. Victorie pe teren propriu după foarte mult timp.

Avem în față o echipă care a câștigat ultimul meci împotriva campioanei României. La Dinamo, rezultatele negative au venit pe alt fond, nu pe fondul valorii jucătorilor. Au o singură victorie în 4 meciuri, dar în general Dinamo are o echipă bună, cu jucători valoroși.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim foarte bine pregătiți atât fizic, cât și mental ca să ducem la bun sfârșit acest joc. Sunt convins că în tribune vor avea al 12-lea jucător, care o va susține pe Dinamo”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferința de presă.

„Ne așteaptă infernul! Jucătorii mei nu ar trebui să se sperie”

Și noi vom fi susținuți în jur de 100 de suporteri. Ne gândim în primul rând să facem un joc foarte bun, în care să anihilăm calitățile adversarului. Ne așteaptă infernul. Este frumos atât pentru mine, cât și pentru jucători să joci cu un stadion plin.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă îți este ostil, este un stadion plin, atmosfera fotbalului este adevărată. Jucătorii mei nu ar trebui să se sperie, nu s-au speriat nici la Rapid. Știm cu toții desfășurarea jocului. Nu cred că acesta va fi un factor negativ. 

Orice punct este valoros în această luptă de a accede în play-off. Totul depinde și de noi, dar mult depinde și de celelalte echipe care sunt în cărți să prindă play-off-ul”, a mai spus antrenorul Oțelului Galați.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu, acuzații la adresa arbitrajului: „Am fost dezavantajați cu Rapid”

În urmă cu 2 etape, Oțelul Galați a pierdut duelul din deplasare cu Rapid, scor 1-2. Meciul a fost extrem de tensionat, iar giuleștenii i-au făcut plângere antrenorului sub acuzația de rasism la adresa suporterilor, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

De asemenea, Dorinel Munteanu susține că echipa sa a fost dezavantajată de arbitri în acel duel. „Nu mă tem de arbitraj, dar îmi fac câteva idei. În ultimul joc al nostru în deplasare eu cred că am fost dezavantajați.

De aceea, mă gândesc la acest aspect pentru că noi cu siguranță vom juca pe teren, vom juca șansa până la capăt. Suntem în grafic și eu sper să rămânem așa și după acest meci cu Dinamo”, a concluzionat Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT