Sport

Două absențe importante pentru CFR Cluj în Serbia! Marius Șumudică are bătăi de cap în defensivă. Exclusiv

CFR Cluj va juca în deplasare cu Steaua Roșie Belgrad, în manșa tur din play-off-ul Europa League. Marius Șumudică va avea două absențe importante la acest meci.
16.08.2021 | 14:29
Doua absente importante pentru CFR Cluj in Serbia Marius Sumudica are batai de cap in defensiva Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se pregătește de manșa tur din play-off-ul Europa League. Ardelenii vor întâlni în deplasare Steaua Roșie Belgrad, într-un meci programat marți, de la ora 22:00.

Ardelenii merg ceas pe plan intern unde au cinci victorii din cinci meciuri, însă au fost eliminați din Champions League, acolo unde Young Boys Berna s-a dovedit a fi un adversar mult prea puternic.

ADVERTISEMENT

Două absențe importante pentru CFR în Serbia! Bouhenna și Păun au rămas la Cluj

Echipa lui Marius Șumudică va juca două meciuri importante pentru calificarea în grupele Europa League împotriva Stelei Roșii Belgrad. Sârbii au fost eliminați surprinzător de Sheriff Tiraspol în turul trei al Ligii Campionilor.

FANATIK a aflat că Marius Șumudică are două absențe importante pentru acest meci. Rachid Bouhenna și Alexandru Păun nu au făcut deplasarea pentru meciul tur cu Steaua Roșie Belgrad.

ADVERTISEMENT

Adrian Păun a fost eliminat în meciul retur cu Young Boys Berna și este suspendat pentru acestă confruntare, în timp ce Rachid Bouhenna este accidentat și indisponibil pentru meciul de la Belgrad.

Bătăi mari de cap în defensivă pentru Șumudică!

Bouhenna nu a evoluat nici în confruntarea de campionat cu Farul Constanța, unde Graovac și Ciobotariu au fost fundașii centrali ai ardelenilor. De altfel, centrul apărării îi dă mari bătăi de cap lui Șumudică.

ADVERTISEMENT

Antrenorul celor de la CFR Cluj a fost nemulțumit de faptul că meciurile ardelenilor din campionat nu au putut fi amânate, așa cum s-a întâmplat cu adversarii de la Steaua Roșie Belgrad:

“Ne așteaptă marți ca pe pâinea caldă”

”Mă uitam în competițiile europene și vedeam că Steaua Roșie Belgrad și-a amânat partida de campionat de la sfârșitul acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Ne așteaptă marți ca pe pâinea caldă, dar asta e viața, asta e viața antrenorului, asta e viața echipei, de asta suntem plătiți, trebuie să ne facem treaba”, a spus Șumi după meciul cu Farul.

CFR Cluj are o plasă de siguranță! Este calificată în grupele Conference League

Dacă CFR Cluj reușește să treacă de Steaua Roșie Belgrad se va califica pentru a treia oară consecutiv în grupele Europa League.

Presiunea este un pic mai mică pe ardeleni în condițiile în care sunt deja calificați în grupele noii competiții UEFA Conference League, ceea ce reprezintă o plasă de siguranță pentru formația lui Șumi.

  • 2 înfrângeri a suferit Marius Șumudică pe banca celor de la CFR Cluj până acum
  • 30 de ani are Rachid Bouhenna
ADVERTISEMENT