Sport

Dragomir a luat foc după dezvăluirile Simonei Halep despre România: „Au vrut s-o curețe! Atâta suntem de putrezi și de nenorociți”

Dumitru Dragomir s-a enervat când a auzit declarațiile Simonei Halep. Fostul șef LPF e convins că dubla câștigătoare de Grand Slam a fost trădată din România.
11.03.2024 | 16:16
Dragomir a luat foc dupa dezvaluirile Simonei Halep despre Romania Au vrut so curete Atata suntem de putrezi si de nenorociti
Dragomir a luat foc după dezvăluirile Simonei Halep despre România: „Au vrut s-o curețe! Atâta suntem de putrezi și de nenorociți”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Halep a dezvăluit că a fost trădată din România când a primit suspendarea inițială de patru ani. Dumitru Dragomir e în asentiment cu fostul lider WTA.

Simona Halep, apărată de Dumitru Dragomir: „Au vrut să o curețe ai noștri”

Laboratorul de Control Doping din România se apără după acuzațiile Simonei Halep, dar fostul șef LPF e convins că jucătoarea în vârstă de 32 de a fost „lucrată” din țară.

ADVERTISEMENT

„Ce am vorbit eu aici cu tine în emisiuni? Mă bucur pentru ea ca și cum ar fi fetița mea. Ți-am și spus, dar să nu te supăr pe tine sau pe altcineva, nu mă așteptam ca sângele din România să o ducă la suspendare.

Ce nume iei, dacă trimiți sângele lui Halep… (n.r. – Nu știa nimeni că e numele lui Halep. Se victimizează Halep) Ascultă-mă ce îți zic. Asta să îi spui tu lui Mutu, nu Mutu antrenorul. Mutu din galerie.

ADVERTISEMENT

Voi cu mine vorbiți? În România asta se știe tot. E o rușine națională ce s-a întâmplat ce au vrut să îi facă. Eu trăiesc în țara în care cea mai mare gimnastă a lumii a fost umilită. Cel mai mare tenismen al lumii a fost umilit. Călcat cu genunchii de milițeni.

Cea mai bună tenismenă a lumii, care a făcut cinste României, din cauza României, să fie curățată. Căpitanul Barcelonei, băgat la pușcărie. Toată elita sportului murdărită. Cât l-au umilit pe Hagi?

ADVERTISEMENT

Băi, suntem de o răutate… Au vrut să o curețe ai noștri. Atât suntem de putrezi și de nenorociți. Mai mare decât ura și invidie nu cred că există pe Pământ ceva. Iar noi românii ne naște cu asta.

Păi dacă noi de-a lungul istoriei ne-am omorât toți conducătorii? Nu vedeți că acum d-abia îl așteaptă pe Iohannis? Pe Băsescu l-au umilit, i-au luat paza, i-au luat casa. Lui Iliescu îi aruncă un nebun nu știu ce peste gard”, a tunat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”, show care e live pe FANATIK.RO, în fiecare luni de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Între timp, Simona Halep se pregătește să revină pe teren o pauză de 18 luni. Fostul lider WTA va participa la turneul de la Miami, competiție pentru care se pregătește alături de portughezul Joao Monteiro.

Dumitru Dragomir, reactie virulenta dupa VERDICTUL TAS in cazul Halep

ADVERTISEMENT