Sport

Dragoș Bon, mesaj pentru conducere după Universitatea Craiova – Chindia 3-0: ”Am redresat mereu echipa când s-a apelat la mine”

Dragoș Bon a adus a doua victorie după plecarea lui Mirel Rădoi, Universitatea Craiova - Chindia 3-0, și a transmis un mesaj conducerii că este pregătit să continue.
17.12.2022 | 23:37
Dragos Bon mesaj pentru conducere dupa Universitatea Craiova  Chindia 30 Am redresat mereu echipa cand sa apelat la mine
Dragoș Bon a adus a doua victorie după plecarea lui Mirel Rădoi, Universitatea Craiova - Chindia 3-0, și a transmis un mesaj conducerii că este pregătit să continue. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Antrenor secund în perioada lui Rădoi, Bon a rămas să asigure interimatul, iar patronul Mihai Rotaru a anunțat că un înlocuitor va fi numit abia la încheierea anului.

Mesajul lui Dragoș Bon pentru conducere după Universitatea Craiova – Chindia 3-0

La finalul meciului Universitatea Craiova – Chindia 3-0, din etapa a 21-a din SuperLiga, Dragoș Bon a transmis un mesaj curajos conducerii prin care își exprimă disponibilitatea de a deveni antrenor cu acte în regulă la formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

”Era o tensiune foarte mare, ne doream foarte mult să obținem toate cele trei puncte. Sunt foarte fericit că am obținut o victorie categorică, că am controlat jocul în proporție de 90%. Markovic e unul dintre cei mai talentați jucători din România, dacă va avea continuitate, cu siguranță va juca într-un campionat puternic.

Se caută un antrenor cu mai multă experiență, cu un nume mai mare, așa se dorește la Universitatea Craiova. Sper să fie inspirată conducerea, iar eu îmi doresc să rămân aproape de echipă.

ADVERTISEMENT

Eu am redresat mereu echipa când s-a apelat la mine, sunt pregătit. Ne-am consolidat poziția în play-off și am mare încredere că vom arăta mult mai bine și nu vom mai întâlni asemenea momente tensionate”, a declarat Bon.

Dragoș Bon, planuri mari pentru a doua parte a sezonului

Interimarul Universității Craiova merge mai departe cu afirmațiile, face chiar o strategie pentru restul sezonului și vorbește despre ce schimbări se vor face în pauza de iarnă la nivelul lotului.

ADVERTISEMENT

”A fost decizia mea să păstrăm posesia, să nu ne asumăm niciun risc. Știam că lumea dorește spectacol, dar pentru mine erau importante cele trei puncte și nu am vrut să luăm gol în repriza a doua. Au fost momente oscilante, ar putea părea deplasat să vorbim despre titlu, dar sper să ne batem până la final.

Nu vor fi schimbări radicale la echipă, avem un lot foarte valoros. Nu sunt jucători care să nu aibă calitate și valoare. Nu pot să comentez deciziile domnului Mirel Rădoi. Eu, când am venit la echipă, am spus că am nevoie de toți jucătorii din lot”, a încheiat Dragoș Bon.

ADVERTISEMENT

După victoria categorică în fața Chindiei Târgoviște, scor 3-0, Universitatea Craiova a urcat pe locul 3 în clasamentul din SuperLiga, cu 38 de puncte, la 7 puncte în spatele liderului Farul Constanța și la 6 de CFR Cluj, ocupanta poziției secunde.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,44 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT