Sport

Dragostea dusă la extrem! Un suporter şi-a făcut tatuaj cu Gigi Becali: “Urmează şi alte surprize!”. Video

Unul dintre suporterii FCSB-ului a dus dragostea pentru culori la extrem: şi-a făcut tatuaj cu Gigi Becali, întruchipat ca un sfânt, cu o aură cerească.
25.03.2024 | 17:16
Dragostea dusa la extrem Un suporter sia facut tatuaj cu Gigi Becali Urmeaza si alte surprize Video
Dragostea dusă la extrem! Un suporter şi-a făcut tatuaj cu Gigi Becali: "Urmează şi alte surprize!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este unul dintre cei mai cunoscuţi români. Omul de afaceri a devenit unul dintre cei mai populari oameni din România datorită asocierii cu Steaua, în 2003, când a preluat pachetul majoritar.

Dragostea dusă la extrem! Un suporter şi-a făcut tatuaj cu Gigi Becali

În urmă cu 10 ani, Gigi Becali a intrat în război cu Clubul Sportiv al Armatei şi a pierdut dreptul de mai folosi numele Steaua. Dar, atât echipa, FCSB, cât şi Gigi Becali, au rămas în topuri la capitolul popularitate.

ADVERTISEMENT

Unul dintre suporteri a dus această dragoste la extrem. El şi-a făcut tatuaj cu Gigi Becali pe picior, patronul FCSB fiind întruchipat ca un sfânt, cu o aură cerească, alături de două oi:

“Nea’ Gigi, sperăm să apreciați umorul nostru. Un tatuaj special, executat și vindecat în cadrul @classicinkbucharest pentru bunul meu coleg @stefanerk_tattoo .. Să-l porți sănătos și abia aștept să continuăm proiectul! 😇🤤 Cât pentru privitori, staţi pe aproape pentru că urmează şi alte surprize pe acest picior. AMIN!! 🙏”, se arată în postarea celor de la Stanleytattooproject.

ADVERTISEMENT
Dragostea dusă la extrem! Un suporter şi-a făcut tatuaj cu Gigi Becali:
Dragostea dusă la extrem! Un suporter şi-a făcut tatuaj cu Gigi Becali: “Urmează şi alte surprize!”. Sursa: captură Instagram

Gigi Becali: “Lasă, mă, sunt fotbalist, iau 10.000 de euro, pe urmă ajung la 15.000 de euro, bag niște tatuaje”

În schimb, Gigi Becali nu este un mare fan al tatuajelor. Patronul celor de la FCSB şi-a criticat dur jucătorii după eliminarea din Europa în 2023, spunând că le stă gândul doar la tatuaje, nu la fotbal:

„Problema ce facem să asculte, că nici de mine nu mai ascultă. Repetiție, repetiție, repetiție! Pe ce a câștigat Olăroiu? E el mare geniu venit din astre?

ADVERTISEMENT

Repetiție. «Băi, Oli, cum câștigi?» / «Cu repetiție, Gigi». Hai treci la loc, hai repetă din nou. Stai că te leg cu sfoară de 12 metri. Repetiție.

Discuții tot am avut, mă, dar nu le convine. Toată lumea vrea muncă puțină astăzi și bani mulți. Asta e șmecheria în zilele noastre. Nu mai este cu multă muncă.

ADVERTISEMENT

Lasă, mă, sunt fotbalist, iau 10.000 de euro, pe urmă ajung la 15.000 de euro, bag niște tatuaje, fac tot gâtul cu tatuaje. Driblez, am viteză și îmi mai fac un tatuaj.

Îți faci, dar nu mai dai gol, driblezi, iar apoi pierzi tot. Așa se întâmplă”, a declarat Gigi Becali în august 2023, după eliminarea FCSB-ului în Conference League.

Fanii FCSB-ului aşteaptă un nou titlu din partea echipei favorite de 9 ani. În acest sezon, echipa patronată de Gigi Becali are cele mai mari şanse de a lua campionatul, având şapte puncte avans, cu nouă etape înainte de final.

ADVERTISEMENT
Tags:
1.98 este cota BETANO pentru o victorie a celor de la FCSB în deplasare cu Farul