Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Drăguș la FCSB?! Gigi Becali a vorbit despre transferul de Champions League: „Și la Djokovic m-am luat după Șumudică!”

Denis Drăguş are un sezon fabulos în Turcia, unde a marcat 12 goluri la Gaziantep. Atacantul a intrat şi pe radarul lui Gigi Becali. Ce spune patronul FCSB despre mutare.
12.02.2024 | 13:00
Dragus la FCSB Gigi Becali a vorbit despre transferul de Champions League Si la Djokovic mam luat dupa Sumudica
Drăguș la FCSB?! Gigi Becali a vorbit despre transferul de Champions League: „Și la Djokovic m-am luat după Șumudică!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB are 9 puncte avans în fruntea SuperLigii, Rapidul fiind principala urmăritoare. Ambiţiile lui Gigi Becali sunt ca echipa să revină în grupele Champions League, acolo unde roş-albaştrii nu au mai fost din 2013.

Drăguș la FCSB?! Gigi Becali a vorbit despre transferul de Champions League

Denis Drăguş este jucătorul care a intrat pe radarul lui Gigi Becali şi poate fi transferul de Champions League al FCSB-ului. Ce a spus latifundiarul la FANATIK SUPERLIGA despre această mutare:

ADVERTISEMENT

“Nu poţi să îl iei acum pe ăla (n.r. Drăguş). Dacă un jucător dă 15 goluri în Turcia, mai poţi să îl iei? Ţin ăia şi îi dau 2 milioane salariu, că au bani turcii. Nu mai poţi, că îl iau celelalte echipe.

Un jucător când a ajuns să fie mare în străinătate, nu mai poţi să te atingi de el. Când a jucat la echipa naţională, mi-a plăcut de el. Până atunci nu îmi plăcea. Am văzut că a dat goluri multe în Turcia. 

ADVERTISEMENT

“Nu mă mai iau după Şumudică, aşa m-am luat şi cu Djokovic”

Când dai goluri în Turcia înseamnă că eşti fotbalist. Dar nu mă mai iau după Şumudică, aşa m-am luat şi cu Djokovic. Într-un fel este bine. A plecat acolo unde trebuie să fie.

Este bine, am spus eu că nu e bine (n.r. că a plecat la Rapid)? Este foarte bine. Şi pentru mine e perfect”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Drăguş, formă excelentă!

Denis Drăguş a marcat o “dublă” în meciul câştigat de Gaziantep cu Istanbulspor, scor 3-1. Atacantul este împrumutat de turci de la Standard Liege, cu care mai are contract până în vara anului 2025.

Belgienii l-au transferat pe Drăguş în anul 2019 de la Viitorul Constanţa. Gică Hagi a încasat 1,8 milioane de euro pentru atacant, care a fost împrumutat de atunci la mai multe echipe.

ADVERTISEMENT

Evoluţiile bune din Turcia l-au readus pe Denis Drăguş la echipa naţională. Dacă îşi va păstra forma, atacantul va fi în lotul lui Edi Iordănescu pentru Euro 2024.

Drăguș la FCSB?! Gigi Becali a vorbit despre transferul de Champions League

ADVERTISEMENT